Impact devastator pe şoselele din România. Un BMW s-a rupt în două în urma unui impact cu un cap de pod FOTO

Un teribil accident de circulaţie s-a produs în seara de 3 martie pe DN 24, în apropierea localităţii vasluiene Plopeni, în apropiere de Bârlad. În urma impactului un autoturism BMW cu volan pe dreapa a intrat într-un pod, fiind ruptă în două.

RomaniaTV.net
03 mart. 2020, 19:40

Autoturismul BMW cu volan pe dreapa, condus de un adolescent în vârstă de 21 de ani, pe fondul vitezei excesive a intrat într-un cap de pod, iar în urma impactului autoturismul s-a rupt în două.

Citeşte şi: Accident grav cu şase răniţi şi doi morţi, dintre care un adolescent de 14 ani, în Vaslui. A fost activat planul ROŞU

Conducătorul auto a scăpat teafăr, a reuşit să coboare din autoturism, a ieşit la drumul naţional şi a plecat cu o altă maşină spre Bârlad. Şoferiii care au trecut prin zonă şi au văzut urmele accidenteului au sunat la numărul de urgenţă, considerând că printre fiarele maşinii se află victime.

La faţa locului au fost dirijate echipaje ale Staţiei de Pompieri Bârlad din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui. Iar, pe drum, pompierii s-au întâlnit cu şoferul care părăsise locul accidentului. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

”Atunci când se deplasau pompierii din Bârlad către accident, şoferul plecase de la locul accidentului şi le făcea cu mâna dintr-o altă maşină pompierilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.