Accident în Bistrita-Năsăud. Un şofer beat, care venea de la o petrecere, a provocat o tragedie

O persoană a decedat şi alte patru au ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier care a avut loc în comuna Sintereag, Bistriţa Năsăud, vineri dimineaţă. De vină este un şofer beat. Acesta şi alte trei persoane mergeau spre casă de la o petrecere. 

RomaniaTV.net
26 iun. 2015, 07:19
Accident în Bistrita-Năsăud. Un şofer beat, care venea de la o petrecere, a provocat o tragedie

Şoferul vinovat avea o alcoolemie de 0,8 la mie, informează România TV.

Citeşte şi ACCIDENT MORTAL pe şoseaua de centură a Capitalei: O maşină a fost lovită de un TIR / VIDEO

Din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin în maşina de curierat din faţă. Şoferul acesteia, în vârstă de 25 de ani, a murit pe loc în urma impactului.

Ceilalţi patru tineri au fost răniţi şi transportaţi la spital. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean a înregistrat o cauză privind accidentul rutier din comuna Șintereag, soldat cu rănirea a patru persoane, trei dintre acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Din primele cercetări a reieșit faptul că șoferul autoturismului, pe fondul oboselii, a adormit la volan și într-o curbă a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară care era condusă regulamentar.

„Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei și stabilirii răspunderii penale”, subliniază Parchetul General.

Zece persoane au fost implicate într-un accident produs joi dimineață pe DN 17, în localitatea Șintereag din județul Bistrița-Năsăud, între două microbuze, unul de persoane și altul de marfă.

Microbuzul de persoane venea din Republica Moldova și se îndrepta spre Franța.

Având în vedere numărul mare de persoane implicate, autoritățile au decis acționarea planului roșu de intervenție, însă rănile suferite de către cei accidentați nu au fost grave.