Implant nereuşit de silicon în fese. Acest model nu a putut sta în şezut timp de 6 luni: „A fost foarte dureros” FOTO

Modelul Shilpa Sethi spune că recenziile false au convins-o să cheltuiască 8.200 de lire sterline pentru un implant fesier dezastruos, urmând să plătească încă 49.000 de lire sterline, ca să repare "greşeala". Tânăra şi-a împărtășit povestea, pentru a împiedica alte fete să facă acelaşi lucru.

RomaniaTV.net
21 mai 2020, 07:32

Shilpa Sethi, din New Delhi, este un influencer pe Instagram care atrage milioane de oameni pe pagina ei şi spune că a plătit peste 8.000 de lire sterline pentru un lifting Brazilian XXL. După ce medicii au efectuat procedura, tânăra nu a putut sta în şezut timp de şase luni.

Citeşte şi: Diana Munteanu a ajuns piele şi os: „Nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte”

Am admirat întotdeauna un posterior bombar, iar eu îl aveam foarte plat la început. Am ales medicul pe baza unor recenzii, care s-au dovedit a fi false”, a spus Shilpa pentru Daily Mail.

Acea primă intervenție chirurgicală a fost eşuată, am avut complicații imediat după procedură. A fost foarte dureros. Nu am putut să stau în şezut luni întregi”, a adăugat vedeta în vârstă de 25 de ani.

Shilpa spune că, imediat după ce a trecut efectul calmantelor, a suferit dureri ascuțite în picioare, precum și dificultăți de respirație. Ea spune că a fost păcălită de recenzii false, pe care şi-ar fi dorit să nu le fi crezut.

A decis să consulte un alt chirurg și a sfârșit prin a face două călătorii în Columbia pentru a-i fi corectat posteriorul.

A avut nevoie de încă 49.000 de lire sterline pentru a „repara daunele”, însă a reuşit să obţină rezultatul pe care și l-a dorit întotdeauna.

În timp ce fundul ei „perfect” a costat-o o avere, spune că succesul răsunător l-a avut pe OnlyFans: „Fanii spun că am cel mai mişto fund şi aste îi înnebuneşte.