IMPRESIONANT. Cum arată după numai un an băieţelul din Nigeria salvat de la moarte FOTO

Fotografia în care o tânără voluntară aflată în Nigeria îi dă unui copil de 2 ani să bea apă a început să le atragă din nou atenţia internauţilor, iar aceasta a fost distribuită de peste 20.000 de ori, pe Facebook. În imagine apare băieţelul de acum un an, în momentul în care Anja Loven, o olandeză aflată într-o misiune umanitară în Nigeria, îl ajută să bea dintr-o sticlă de apă. De asemenea, e prezentată şi "varianta" celor doi din prezent. Băieţelul pe care Anja l-a salvat se numeşte Hope, iar acesta a fost abandonat de către familie fiindcă s-a crezut că are "legături întunecate cu vrăjitoria".

31 mart. 2016, 08:32

Din pricina superstiţiilor, băieţelul de 2 ani a fost lăsat să moară de foame, până în clipa în care a fost găsit rătăcind pe străzi şi femeia l-a luat în grija sa. Mai mult, povestea este cu atât mai impresionantă, fiindcă Hope a trăit 8 luni de zile cu resturi de mâncare pe care trecătorii i le mai aruncau din când în când, potrivit cancan.ro.

Povestea femeii care a salvat băieţelul din Nigeria i-a inspirat pe mulţi internauţi să încerce să ajute persoanele, în special copiii, din această zonă defavorizată.

Citeşte şi Imagini ŞOCANTE: Copil lăsat să moară de foame de părinţii săi care credeau că practică VRĂJITORIA