Impresionant: Momentul în care o femeie NAŞTE pe un TROTUAR, surprins în imagini de un FOTOGRAF

O femeie din America a dat naştere unei fetiţe pe un trotuar de lângă un spital, după ce bebeluşul nu a mai avut "răbdare" pentru a intra în sala de operaţie. Ineditul moment a fost surprins de un fotograf, care a postat povestea pe blogul personal.

26 mai 2013, 16:48

Amy Beth Cavaretta era în drump spre spitalul din oraşul Boca Raton, Florida, unde urma să nască cel de-al doilea copil, când a fost nevoită se oprească într-un scaun cu rotile, aflat pe trotuarul spitalului, după ce naşterea a început mai devreme, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi George, bebeluşul gigantic de 7,1 kilograme, de două ori mai mare decât un copil normal

Ineditul eveniment a fost surpins de un fotograf, imaginile fiind memorabile. Emily Robinson a postat ulterior fotografiile pe blogul său, alături de fascinanta poveste. Femeia a folosit un scaun cu rotile drept masă de naştere, fiind acompaniată de o moaşă şi de soţul ei, tatăl copilului, care a încurajat-o.

Potrivit fotografului, întreaga naştere a durat doar un minut. Ştiind că şi prima naştere a femeii a durat puţin, Emily Robinson a urmat-o pe aceasta la spital, însă nu se aştepta ca livrarea copilului să aibă loc în afara spitalului. Mai mult, ambii părinţi sunt fotografi, fiind uimiţi de imaginile surpinse de colega lor de muncă.

Citeşte şi INCREDIBIL: O femeie NAŞTE spontan pe stradă şi îşi abandonează copilul pe trotuar VIDEO

A fost prima oară când am văzut o mamă care să intre în spital ţinându-şi bebeluşul nou-născut în braţe. A fost cea mai rapidă, incredibilă, frumoasă şi sălbatică naştere pe care am avut plăcerea să o văd„, a scris fotograful pe blogul ei.