IMPRESIONANT. Un câine a reuşit să supravieţuiască după ce stăpânii i-au administrat injecţia letală şi l-au îngropat

Povestea impresionantă a unui ciobănesc german de şapte ani. Patrupedului perfect sănătos i-a fost administrată injecţia letală şi a fost îngropat în pădure de către stăpânii săi. Cu toate acestea, câinele a reuşit să se dezgroape şi să plece în căutare de ajutor.

RomaniaTV.net
12 oct. 2020, 16:20
IMPRESIONANT. Un câine a reuşit să supravieţuiască după ce stăpânii i-au administrat injecţia letală şi l-au îngropat

Kiryusha a ieşit din groapa săpată de către stăpânii săi şi s-a târât până la cel mai apropiat drum. Acolo a fost văzut de Olga Lystseva, care a trecut cu maşina pe lângă câinele care abia se deplasa prin ploaie, pe marginea unui autostrăzi din nordul Rusia. Femeia şi-a continuat drumul, însă după mai mulţi kilometri s-a întors după patruped, potrivit Yahoo News.

Citeşte şi: INCREDIBIL. Cum s-a transformat un câine după ce s-a jucat în iarba proaspăt tunsă

Rusoaica a găsit câinele ud şi epuizat pe marginea drumului. Aceasta a luat-o pe Kiryusha în mașină, i-a de mâncare, iar când a ajuns în orașul Ukhta, l-a predat unui serviciu de salvare a animalelor abandonate. Voluntarii au făcut investigații și i-au găsit pe stăpânii patrupedului. Aceştia au susţint că au luat decizia de a-l eutanasia pentru că nu era sănătos.

Cuplul a recunoscut că i-a injectat un medicament letal, apoi l-au îngropat departe de casă, aproape de autostrada Ukhta-Syktyvkar. După mai multe teste, un veterinar a constatat faptul că animalul nu avea nicio problemă medicală, fiind perfect sănătos. Ulterior, stăpânii au recunoscut că au greşit şi şi-au cerut scuze.

Kiryusha a fost adoptată, după ce povestea sa a fost relată pe un post local de televiziune.