Şoferiţa beată care a ucis 4 muncitori, la Iași, a fost arestată. Mărturia cutremurătoare a unui supravieţuitor: Am auzit o bubuitură în perete, apoi a venit spre noi rostogolindu-se. Nu am avut timp să facem nimic

Şoferiţa care a ucis 4 muncitori în Iaşi, după ce s-a urcat beată la volan, a fost arestată! Una dintre victimele accidentului tragic este soțul cântăreței de muzică populară Biatrice Duca.

18 iun. 2022, 18:39
Şoferiţa beată care a ucis 4 muncitori, la Iași, a fost arestată. Mărturia cutremurătoare a unui supravieţuitor: Am auzit o bubuitură în perete, apoi a venit spre noi rostogolindu-se. Nu am avut timp să facem nimic

Şoferiţa de 39 de ani, care în noaptea de joi spre vineri a accidentat mortal, la Iași, patru muncitori şi a rănit alţi trei, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Accidentul s-a produs în noaptea de 16 spre 17 iunie, în jurul orei 1:00. Şoferiţa aflată la volanul unui autoturism Alfa Romeo se deplasa dinspre Păcurari către centrul Iaşiului. Femeia a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a lovit un colţ de clădire, apoi a intrat în plin într-o autoutilitară care era staţionată pe partea dreaptă. Lângă autoutilitară se aflau mai mulţi angajaţi ai societăţii Citadin, din subordinea primăriei, care făceau nişte lucrări.

Patru dintre aceştia au murit, iar alţi trei au fost răniţi şi au fost duşi la spital. Unul dintre ei se află în stare critică, având ruptură de splină, dar şi alte traumatisme severe.

Citeşte şi: O şoferiţă de 71 de ani s-a răsturnat cu maşina în Piteşti. Luase permisul de doar două luni

Printre muncitorii uciși de șoferița beată, la Iași, se afla şi soțul cunoscutei cântărețe de muzică populară, Biatrice Duca. Ciprian Duca era inginer în cadrul Citadin SA.

„De astăzi viața mea nu va mai fi la fel… Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre.

Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă.

Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul.

Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”, a scris artista Biatrice Duca pe Facebook.

Citeşte şi: Tragedie în Suceava. Un elev de clasa a VIII-a a murit la banchet, chiar sub ochii tatălui său

Şoferiţa care a comis accidentul a fost transportată la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar în urma testării i-a ieşit o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ea a refuzat să fie internată. Iniţial, femeie a fost reţinută pentru 24 de ore, iar sâmbătă magistraţii au decis arestare ei.

Mărturia cutremurătoare a unui supravieţuitor al accidentului produs de şoferiţa beată, în Iaşi: A venit spre noi rostogolindu-se. Nu am avut timp să facem nimic

„Îmi amintesc doar că am căzut. În rest nu imi amintesc nimic. M-am trezit doar pe targa de la UPU de la salvare si in rest nimic. Nu am conştientizat nimic. Trebuia să facem operaţia de asfaltare. Zona era asigurată, totul era semnalizat. Am auzit o bubuitura in perete si dupa aia a venit spre noi rostogolindu-se, atata. Nu am avut timp sa facem nimic. Am fost aruncat”, a povestit unul dintre surpavieţuitori.