Împuşcături în autocar: Un bărbat i-a ameninţat pe pasageri că-i omoară

Pasagerii unui autocar ce mergea de la Bucureşti spre Râmnicu Vâlcea au trecut prin clipe de groază. Un călător beat a scos din senin un pistol cu bile şi a început să tragă la întâmplare, fără nicio explicaţie.

RomaniaTV.net
16 aug. 2012, 20:36
Împuşcături în autocar: Un bărbat i-a ameninţat pe pasageri că-i omoară

Aflat în autocarul care mergea de la Bucureşti spre Râmnicu Vâlcea, bărbatul în vârstă de 50 de ani a scos la un moment dat arma din buzunar şi a tras două focuri în plan vertical, ameninţându-i pe călători că îi omoară. Unul dintre ei a avut prezenţă de spirit şi a sunat imediat la 112.

Echipe de poliţie au făcut un baraj rutier în zona localităţii Budeşti, au oprit autocarul şi l-au scos pe bărbat din maşină fără ca vreo persoană să fi fost rănită. Asupra bărbatului, poliţiştii au găsit două pistoale, unul cu bile şi altul cu aer comprimat. Pentru ambele arme, bărbatul avea drept de port armă.

Oamenii legii susţin că a fost destul de greu să discute cu bărbatul care a fost dus la audieri, deoarece acesta era agitat şi se pare că se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Cu toate acestea, bărbatul a declarat că a tras cu pistolul pentru că aşa a vrut. Acesta este cercetat pentru ultraj şi utilzarea fără drept a unei arme neletale în spaţiu public şi riscă până la 5 ani de închisoare.

În autocar în momentul în care bărbatul a tras cu arma se aflau în special femei, printre ele şi o măicuţă, dar şi mai mulţi tineri.