Împuşcături în Bucureşti. Un bărbat a tras focuri de armă într-un tramvai

Incidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 10, într-un tramvai care se deplasa pe linia 7, pe Șoseaua Viilor pe sensul spre Șoseaua Progresului.

27 nov. 2020, 11:21
Împuşcături în Bucureşti. Un bărbat a tras focuri de armă într-un tramvai

Împuşcături în Bucureşti. Un bărbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul în direcția unui tramvai care se deplasa pe Şoseaua Viilor. Un proiectil a intrat pe un geam și a ieșit pe geamul din partea opusă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Martorii au sunat la 112.

 

Împuşcături în Bucureşti. Ce spune Poliţia Capitalei

Poliţişti ai Secţiei 18 s-au deplasat la locul incidentului pentru cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

„În această dimineață a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe Șoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului – traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită.

La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea.

Cercetările sunt efectuate de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Împuşcături pe stradă în Constanţa. Doi bărbaţi au fost răniţi