Împuşcături pe stradă în Constanţa. Doi bărbaţi au fost răniţi

Doi oameni au fost împușcați în plină stradă. Incidentul a avut loc marţi la Constanța. Din primele informaţii este vorba despre o reglare de conturi între interlopi.

17 nov. 2020, 17:08
Împuşcături pe stradă în Constanţa. Doi bărbaţi au fost răniţi
Împuşcături pe stradă în Constanţa

Împuşcături pe stradă în Constanţa.

Instanţa a decis, miercuri, măsura arestului la domiciliu pentru tânărul de 26 de ani care a rănit două persoane prin împuşcare cu un pistol  cu bile de cauciuc, în urma unei altercaţii iscate pe un bulevard din municipiul Constanţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, informează Agerpres.

 

Împuşcături pe stradă în Constanţa. Poliţiştii Secției 2 Constanța au intervenit marţi pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în faţa unei cafenele, după ce un apel la 112 a anunţat că mai multe persoane au fost împuşcate de un bărbat.

Totul s-a petrecut în fața cafenelei Filicori, acolo unde, un așa-zis interlop, Gabriel Matias, care locuiește într-un bloc din zonă, s-a întâlnit cu mai mulți indivizi, cu care avea un conflict mai vechi, potrivit replicaonline.ro.  După un schimb de replici, indivizii s-au luat la bătaie. Unul dintre bărbaţi a scos un pistol cu bile și a tras.

Bărbatul care a tras cu pistolul a fost identificat de poliţişti și condus la sediu pentru audieri.

„În cursul acestei zile, în jurul orei 15:45, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații.

Împuşcături pe stradă în Constanţa. Polițiștii l-au depistat pe cel în cauză la fața locului, iar, din primele verificări, a rezultat faptul că acesta deține permis de armă. Bărbatul în cauză a fost condus la audieri, iar arma a fost ridicată, urmând a fi luate măsurile legale”, a transmis IPJ Constanţa.

Doi bărbaţi au fost împuşcaţi de acesta cu un pistol cu bile. Cei doi au fost transportaţi la spital, fiind în afara oricărui pericol, potrivit ziuaconstanta.ro.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal.

Citeşte şi: Rata de infectare în Constanţa a depăşit 7 la mie. Autorităţile anunţă noi măsuri