Împuşcături în Buftea. Un tânăr de 22 de ani a tras cu arma într-o persoană pe care nu a putut să o înjunghie

Împuşcături în Buftea. Un tânăr de 22 de ani a tras, din mașină, focuri de armă către o persoană pe care anterior a încercat să o înjunghie și o amenințase pe Facebook. Incidentul a avut loc pe o stradă din Buftea.

13 nov. 2022, 23:22
Împuşcături în Buftea. Un tânăr de 22 de ani a tras cu arma într-o persoană pe care nu a putut să o înjunghie
Împuşcături în Buftea

Împuşcături în Buftea. Cercetările au arătat că bărbatul de 22 de ani conducea sâmbătă seara o mașină pe o stradă din Buftea, însoțit de un alt bărbat.

Citeşte şi: Gravidă lăsată să aștepte ore în șir până când copilul i-a murit în pântece. Acuzații de malpraxis la Spitalul Buftea

Împuşcături în Buftea

La un moment dat, a tras două focuri cu o armă neletală, supusă autorizării, unul în plan vertical și unul în direcția victimei, care se afla în dreptul unui imobil cu alte persoane.

Nimeni nu a fost rănit, precizează Poliția Ilfov. Anterior incidentului, tânărul a încercat să înjunghie victima cu un briceag și, de asemenea, o amenințase cu acte de violență pe o rețea de socializare.

Duminică, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis de conducere, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă fără drept, scrie Mediafax.ro.