Confruntare şoc la Judecătoria Buftea. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în faţa instanţei

Anamaria Prodan şi Reghe au ajuns iar în faţa instanţei. Sunt trei dosare penale deschise după bătaia din stradă, iar judecătorii ar putea anunţa ordine de restricţie.

26 sept. 2022, 15:18
Confruntare şoc la Judecătoria Buftea. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în faţa instanţei
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut la Snagov

Trei dosare penale au deschis poliţiştii: unul pe numele impresarei Anamaria Prodan și două pe cel al lui Laurențiu Reghecampf, care l-ar fi lovit și pe finul impresarei.

După un weekend plin şi după multe confrumtări verbale şi fizice, cei doi soţi se întâlnesc  direct sau prin reprezentanţola Judecătoria oraşului Buftea în procesul de divorţ. Pe lângă plângerile depuse la poliţia oraşului Snagov, avem şi două alte plângeri depuse de Anamaria Prodan pentru ameninţare, dar şi pentru furt depuse împotriva lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta susţine că i-a furat mai multe sume de bani din casă.

Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Ruşine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui”

Scandalul dintre cei doi a pornit vineri seară, după ce Laurenţiu Reghecampf ar fi mers la vecinul fostei soţii să îi lase invitaţia pentru botezul copilului pe care i l-a dăruit noua iubită. Antrenorul ar fi fost băut şi ar fi intrat, fără să anunţe, în casa Anamariei Prodan, să îl vadă pe Laurenţiu Junior, fiul celor doi.

Scandalul s-a încheiat la sectia de poliţie. Ambii au depus plângeri împotriva celuilalt. Cu un ochi vânăt, antrenorul a ieşit în grabă din secţia poliţiei, fără să ofere declaraţii. Anamaria Prodan, în schimb, a povestit în faţa camerelor de ce l-ar fi lovit pe soţul său.

”Domnul Reghecampf are acum zgârieturi pe faţă, l-aţi agresat în vreun fel, v-aţi apărat? Păi tu dacă încerci să dai în mine, tu ce crezi că păţeşti? Pe mine nu mă prea bate nimeni, aşa să ştii, ai văzut. Nu poate nimeni să mă bată, nici măcar Reghecampf.”

Mesajul emoţionant primit de Bebeto chiar la petrecere. Băiatul nu a fost prezent: „Mi-aş fi dorit să fii alături de noi”

Nu este prima dată când Anamaria Prodan este implicată într-un astfel de scandal. În urmă cu trei ani, la finalul unui meci de fotbal, impresara i-a aplicat „o directă” şi antrenorului Dan Alexa. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost căsătoriţi 15 ani şi au împreună un copil, iar de anul trecut se află în proces de divorţ.

Impresarul Anamaria Prodan a făcut, în luna februarie, o plângere prealabilă pentru ameninţare împotriva soţului său, Laurenţiu Reghecampf, Poliţia Ilfov precizând că nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu. Prodan a primit un formular pentru a cere instanţei un ordin de protecţie, dar într-un final a făcut cerere pentru retragerea plângerii prealabile.

Poliţia Judeţeană Ilfov a transmis, duminică, precizări legate de informaţiile apărute în spaţiul public, referitor la două plângeri care ar fi fost depuse de Anamaria Prodan împotriva soţului său, cei doi fiind implicaţi într-un conflict, în urmă cu două zilel, la Snagov.

Astfel, Poliţia a arătat că în 23 decembrie 2021, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov a fost înregistrată o plângere prealabilă a lui Prodan, formulată prin avocat ales, depusă anterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea şi înaintată la Poliţia Staţiunii Snagov, prin care ea a sesizat aspecte privind comiterea infracţiunii de furt de către soţul ei.

Cauza a fost declinată, prin unitatea de parchet competentă, la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, pentru efectuarea de cercetări.

În 21 februarie a.c., Anamaria Prodan a depus la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov o plângere penală prealabilă prin care îl reclama pe soţul său pentru ameninţare.

”În cadrul activităţilor specifice efectuate, poliţiştii i-au aplicat persoanei vătămate formularul de evaluare a riscului, însă, în cauză, nu a rezultat existenţa riscului iminent, context în care nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, conform legislaţiei în vigoare. Persoanei vătămate i-a fost înmânat formularul de cerere privind emiterea ordinului de protecţie, pentru a-l depune la instanţa de judecată, în cazul în care va considera că este necesar şi oportun. Facem precizarea că în această cauză, persoana vătămată a fost citată procedural de 3 ori, la primele 2 citaţii aceasta comunicând prin avocat că, din diferite motive, nu se poate prezenta, iar în cazul celei de-a treia citaţie, persoana vătămată a trimis o cerere de retragere a plângerii prealabile formulată anterior împotriva soţului său”, a precizat Poliţia Ilfov.

În consecinţă, dosarul penal a fost înaintat unităţii de parchet competente, cu propuneri procedurale. Impresarul Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune. După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale.