Împuşcături în Capitală. Trei persoane au fost rănite VIDEO

Focuri de armă joi dimineaţă în cartierul Ferentari din Capitală. Un bărbat a scos pistolul şi a împuşcat trei oameni, proprietarii imobilului în care acesta locuia. Cearta a pornit chiar de la banii de chirie. Poliţiştii au reuşit să-i prindă pe cei care au tras cu pistolul în mai puţin de o oră.

RomaniaTV.net
26 apr. 2012, 07:34
Împuşcături în Capitală. Trei persoane au fost rănite VIDEO

Sătui să tot aştepte ca să-şi primească banii din chirie, proprietarii unui imobil din cartierul Ferentari din Capitală au mers joi dimineaţă să rezolve problema. Pentru că n-au ajuns la nicio înţelegere cu chiriaşii, proprietarii au decis să-i evacueze. De aici, a început scandalul. Unul dintre chiriaşi şi-au chemat nişte prieteni care i-au împuşcat pe proprietari.

„A intervenit un conflict spontan între aceste persoane motiv pentru care unul dintre chiriaşi s-a dus la nişte prieteni de-ai săi alături de care s-a întors la faţa locului. Doi dintre prietenii acestuia au executat focuri cu arme neletale. Aceştia sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat Dumitru Vija, comandant la Secţia 24 de Poliţie.

Cele trei persoane împuşcate, dintre care doi bărbaţi răniţi în picior şi o femeie rănită la piept, au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi sunt în afara oricărui pericol.