Împuşcături în masă în New York. Sunt nouă victime, un tânăr de 21 de ani a murit

O persoană a fost ucisă şi alte opt au fost rănite într-un atac armat care a avut loc luni dimineaţă în cartierul Harlem din New York, a anunţat Poliţia locală.

20 iun. 2022, 16:24
Împuşcături în masă în New York. Sunt nouă victime, un tânăr de 21 de ani a murit

Ofiţerii au găsit cinci persoane împuşcate în jurul orei locale 00.40 (7.40, ora României) pe o alee de-a lungul drumului FDR, potrivit informaţiilor preliminare. Victimele au fost duse la spitale din New York pentru a primi îngrijiri.

Alte patru persoane care au fost împuşcate au ajuns şi ele la spitale pentru tratament, a mai precizat poliţia. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost declarat mort în spital, iar printre răniţi se numărau alţi şase bărbaţi şi două femei.

Acest weekend de Ziua Tatălui este un weekend în care oamenii ar trebui să se poată distra alături de familiile lor”, a declarat comisarul de poliţie Keechant Sewell, la o conferinţă de presă.

Citeşte şi Noi masacre în SUA: trei persoane ucise în faţa unei biserici în Iowa, doi răniţi într-un cimitir din Wisconsin. Joe Biden: „Câte măceluri suntem gata să acceptăm?”

Ancheta este în desfăşurare, iar poliţia din New York nu a oferit imediat detalii cu privire la cauza atacului armat.

Informaţiile despre posibili suspecţi nu au fost lansate imediat, dar poliţia locală a anunţat pe Twitter că o armă a fost recuperată de la faţa locului.

Citeşte şi Masacru la o şcoală din Texas: 19 elevi şi un profesor au fost împuşcaţi mortal