Focuri de armă în noaptea de Înviere, la Constanţa. Poliţiştii au urmărit doi adolescenţi

Polițiștii constănțeni au tras focuri de armă pentru a prinde doi adolescenți, între care unul de 14 ani, care în noaptea de Înviere au plecat la plimbare cu un autoturism, au refuzat să oprească la somaţiile poliţiştilor, care i-au urmărit câţiva kilometri, apoi au abandonat maşina.

RomaniaTV.net
05 mai 2013, 08:46
Focuri de armă în noaptea de Înviere, la Constanţa. Poliţiştii au urmărit doi adolescenţi

Sâmbătă noapte, în jurul orei 02.00, poliţiştii din comuna Târguşor au încercat să oprească pentru control un autoturism care circula cu viteză pe DJ 222, dinspre Târguşor către Mihail Kogălniceanu. Șoferul nu a oprit însă la semnalul agenților de poliție și a continuat să gonească spre Mihail Kogălniceanu.

Oamenii legii au plecat în urmărirea autoturismului şi, după aproximativ patru kilometri parcurși pe DJ 222 şi alți doi kilometri pe un drum de pământ, şoferul şi pasagerul aflat pe scaunul din dreapta-faţă au abandonat mașina și au fugit pe câmp. Polițiștii i-au somat fără succes să se oprească și au tras un foc de avertisment în plan vertical pentru a-i prinde pe cei doi.

Într-un final, cei doi au fost prinşi, poliţiştii stabilind că este vorba despre doi adolescenți, unul de 14 ani și unul de 17 ani, cel care a şi condus autoturismul fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală, fiind acuzat de conducere fără permis.