Împuşcături în stradă la Fălticeni. Un tânăr a fost împuşcat de un paznic

Publicat: Miercuri, 23 Octombrie 2013 23:54 // Actualizat: Miercuri, 23 Octombrie 2013 23:54 // Sursa: romaniatv.net

Un paznic a tras cu un pistol cu bile într-un tânăr. Scena a avut loc în faţa unui bar, dar scandalul dintre cei doi a început cu câteva ore înainte. Bărbatul este paznic la Staţiunea Piscicolă şi susţine că tânărul a venit la furat peşte împreună cu un prieten.

Foto: rtv.net

Un paznic al Staţiunii Piscicole din Fălticeni a împuşcat un tânăr în braţ şi abdomen. Conflictul a început după ce paznicul societăţii piscicole a observat doi tineri pe malul iazului, care voiau să pescuiască ilegal. Tinerii au fost scoşi de pe terenul societăţii şi s-au dus într-un bar. Au stat acolo şi au băut câteva ore. Potrivit România TV, la un moment dat şi paznicul a intrat în local pentru a-şi cumpăra ceva de mâncare. Atunci a fost atacat de cei doi tineri.

Paznicul a încasat câteva lovituri, iar scandalul s-a mutat afară. Aici, bărbatul a scos arma şi a tras în unul dintre cei doi tineri. Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la legalitatea utilizării armei de către paznicul iazului respectiv.

Tânărul a fost împuşcat în mână şi abdomen şi a fost dus de urgenţă la spitalul din Fălticeni. Cum rănile suferite au fost minore, el a fost externat. Colegii paznicului se plâng că au probleme de multe ori cu braconierii.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă cei doi tineri veniseră într-adevăr la furat pe iaz.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
braconieri Fălticeni împuşcături paznic pistol cu bile
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 oct 00:01
...avut loc în faţa unui bar, dar scandalul dintre cei doi a început cu câteva ore înainte. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.8406
RON
09 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H