ÎMPUŞCĂTURI în zona Dristor, din Capitală. Mai multe persoane au fost RĂNITE – VIDEO

Scandal cu arme şi bâte în Capitală, în zona Dristor. Mai multe persoane s-au luat la ceartă din cauza unui loc de parcare. Un bărbat a scos un pistol cu bile şi a tras. Potrivit România TV, patru persoane au fost rănite.

05 ian. 2014, 15:08
ÎMPUŞCĂTURI în zona Dristor, din Capitală. Mai multe persoane au fost RĂNITE – VIDEO

Patru persoane au fost rănite, duminică după-amiază, în zona Dristor, din Capitală. Potrivit primelor informaţii, mai multe persoane s-au certat pentru un loc de parcare de pe strada Şcolarilor.

Un bărbat ar fi tras cu pistolul cu bile de cauciuc în cei care i-au ocupat locul de parcare, după ce aceştia ar fi scos bâte. Alarmate din scuza scandalului, mai multe persoane au sunat la numărul de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, trei ambulanţe de prim ajutor şi una de terapie intensivă. Cei patru răniţi au fost supuşi unor investigaţii medicale şi transportaţi la două spitale din Capitală.

În conflict din cartierul Dristor din Capitală, trei bărbaţi au fost împuşcaţi cu bile de cauciuc, fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în timp ce unul a fost lovit în cap, fiind transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni. O persoană implicată în conflict a fost rănită mai grav, în zona abdomenului.

Poliţiştii audiază martori pentru a stabili contextul în care s-a produs agresiunea.

Citeşte şi SCANDAL în Giurgiu. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a calma câţiva scandalagii