SCANDAL în Giurgiu. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a calma câţiva scandalagii

Un număr de şase bărbaţi din municipiul Giurgiu, cu vârste cuprinse între 22 şi 36 de ani, au fost reţinuţi şi urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă după ce s-au bătut într-un local din municipiu. Pentru aplanarea acestui conflict poliţiştii giurgiuveni au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare.

02 ian. 2014, 16:53
SCANDAL în Giurgiu. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a calma câţiva scandalagii

„Poliţiştii de la Poliţia Municipiului Giurgiu au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 că în incinta barului unui restaurant din municipiul Giurgiu a izbucnit un scandal între doi bărbaţi care participau la serbarea Revelionului, iar în altercaţie au mai intervenit alţi şase tineri, unii dintre aceştia fiind răniţi”, a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

El spune că poliţiştii au stabilit faptul că, în apropiere de terminarea programului restaurantului, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, a avut loc un conflict spontan între două persoane, de 28 ani şi, respectiv, de 24 ani, ambii din municipiul Giurgiu, care participau la serbarea Revelionului. În altercaţie au mai intervenit alţi şase tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 36 de ani, toţi din municipiul Giurgiu, iar în urma agresiunii, în care s-au folosit obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, bărbatul de 36 de ani a fost rănit şi a necesitat intervenţia chirurgicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Pentru aplanarea conflictului poliţiştii au efectuat două focuri de avertisment în plan vertical cu muniţie neletală, fără a exista victime sau pagube materiale.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare, fiind dispusă măsura reţinerii pentru şase dintre participanţi, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri de arestare preventivă.

Citeşte şi ÎMPUŞCĂTURI în Bucureşti. Poliţiştii au tras câteva focuri de armă pentru a prinde un hoţ