ÎMPUŞCĂTURI la Constanţa pentru prinderea unui hoţ

Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă luni în municipiul Constanţa pentru prinderea unui bărbat suspectat că fura din autoturisme. În timpul operaţiunii, hoţul a fost rănit la picior. 

RomaniaTV.net
02 iun. 2014, 10:47
ÎMPUŞCĂTURI la Constanţa pentru prinderea unui hoţ

Un bărbat în vârstă de 28 de ani  a fost surprins de poliţişti în timp ce fura dintr-un autoturism. La vederea oamenilor legii, bărbatul a încercat să fugă, dar a fost prins pe acoperişul unui bloc, după ce politiştii au tras mai multe focuri de armă în direcţia lui. Hoţul a fost rpnit la picior, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o persoană necunoscută a spart geamul unui autoturism ce se afla parcat pe strada Solidarităţii din municipiul Constanţa. Patrula de poliţie deplasată operativ în zonă a observat persoana bănuită de comiterea faptei, care la vederea oamenilor legii a fugit. Poliţiştii au plecat în urmărirea sa, iar unul dintre agenţi după ce a somat-o să se oprească, a folosit armamentul din dotare efectuând două focuri de armă în plan vertical şi trei în direcţia celui în cauză”, au informat, într-un comunicat, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa.