Împuscături lângă casa unui ministru din Guvernul Orban

Panică în cartierul de lux al Capitalei! Au fost împușcături lângă casa ministrului de finanțe. Surse ne spun că polițiștii l-au sunat astăzi pe Florin Câțu pentru a afla informații. Terorizați de o familie de romi, oamenii au pus afișe pe uși prin care avertizează ca noii vecini fac prapad in zona lor. Fura, cerșesc și răstoarnă tot ce găsesc.

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 07:51
Împuscături lângă casa unui ministru din Guvernul Orban

Mai multe împuşcături s-au auzit lângă casa Ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, din cartierul Floreasca. Din primele informaţii ar fi vorba despre un scandal care s-a petrecut în vecinătatea casei ministrului. 

Zeci de persoane au intrat cu forţa în casă şi au tras mai multe focuri de arme. Nu se ştie însă cum au făcut acest lucru, deoarece proprietarul a fost declarat decedat. Fostul proprietar nu are rude care să moştenească această casă, astfel că nu există dovezi care să arate că vila aparţine cuiva. 

„Acum un an s-au mutat aici nişte ţigani. LA o lună după instalare au început scandalurile. S-au bătut, s-au tăiat, au venit echipaje de poliţie, ambulanţe. Au fost atunci luaţi de poliţie, şi am crezut că s-au oprit. La două luni, iar scandal, iar poliţie. A fost un coşmar pentru noi. S-au tras de câteva ori focuri de armă”, a declarat o vecină, martoră a scandalurilor. 

Locuitorii cartierului sunt terorizaţi de noii vecini. De când s-au mutat, au fost declarate spargeri de maşini, case şi multe infracţiuni. 

Scandalagii au apărut peste noapte în cartier, iar vecinii cred că au fost plasaţi intenţionaţi acolo. Nu se ştie cum au ajung aceştia să locuiască într-o vilă din cartierul Floreasca. Din spusele unui martor, casa ar valora 500.000 euro. 

După ce România TV a mers la fața locului și a vorbit cu martorii, polițiștii s-au mobilizat și i-au căutat pe vecini pentru detalii. Potrivit surselor noastre, oamenii legii l-au sunat și pe Florin Cîțu pentru a afla mai multe informații.

Cu toate că oamenii legii au recunoscut faptul că vecinii au depus nenumărate plângeri, autoritățile spun nu au ce face pentru că vila este proprietate privată iar zecile de persoane care ocupă ilegal casa vor putea fi evacuate doar dacă proprietarul depune oficial plângere. În cazul de față, spun vecinii, proprietarul a decedat.