În biserică vorbeşte despre dragoste şi blândeţe, acasă este o adevărată fiară.Vezi de ce este acuzat un preot

Un preot este cercetat de poliţie după ce şi-a ameninţat soţia cu moartea. Bărbatul din Iaşi s-a revoltat când şi-a văzut nevasta, cu care are şi doi copii, pe stradă cu amantul. Femeia susţine că a fost alergată cu ranga pe stradă, chiar în faţa celor doi copii.

RomaniaTV.net
30 nov. 2013, 17:15
În biserică vorbeşte despre dragoste şi blândeţe, acasă este o adevărată fiară.Vezi de ce este acuzat un preot

Deşi în faţa credincioşilor predică despre întelegere şi respect, în viata personală preotul din satul Rusi, comuna Dobrovat, Nicolae Patrauceanu Iftimie, are probleme grave. El este acuzat de soţie că a ameninţat-o cu moartea în plină stradă când a văzut-o cu amantul.

„Preotul stia de relatia dintre cei doi, pentru ca ea locuieste impreuna cu acel barbat si cu copii, o fetita de 7 ani si un baiat de 12 ani. I-a zis sa nu se mai afiseze cu el in public si i-a spus ca nu o sa ii dea niciodata divortul, pentru ca risca sa isi piarda parohia. Ea sustine ca a agresat-o de mai multe ori si vrea cu orice chip sa scape de el si sa-si refaca viata”, au precizat surse din cadrul anchetei.

Preotul neagă însă acuzaţiile aduse de soţie. „Nu sunt adevărate. Aşa spune ea că s-a întâmplat. Nu suntem despărţiţi, suntem căsătoriţi legal”, a explicat preotul.

Oamenii din sat susţin că nu ştiau de problemele preotului, şi au numai cuvinte de laudă despre acesta.

Citeşte şi: Alte cinci femei au făcut plângere împotriva preotului român din Canada, acuzat de agresiune sexuală

Deşi nu au divorţat, femeia s-a mutat împreună cu cei doi copii acasă la actualul iubit. Preotul este acum cercetat de poliţişti.

„Politiştii au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o femeie, cu privire la faptul că soţul ei, cu care se află în divorţ, o ameninţă cu acte de violenţă. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, ocazie cu care bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 200 de lei amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare”, a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, potrivit bzi.ro.

Citeşte şi: Un preot rus, anchetat pentru pedofilie