În bucătăria naţionalei. Meniul tricolorilor înaintea meciului cu Elveţia, dezvăluit chiar de bucătar VIDEO

Noul bucătar al echipei naționale a României Cezar Munteanu a acceptat să primească echipa de filmare în bucătăria "tricolorilor".

15 iun. 2016, 11:02
În bucătăria naţionalei. Meniul tricolorilor înaintea meciului cu Elveţia, dezvăluit chiar de bucătar VIDEO

ROMANIA ELVETIA (ora 19:00) LIVE VIDEO ONLINE PRO TV LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT

Chef Cezar a dezvăluit meniul jucătorilor români în meciul cu Franța, dar și ce le va pregăti acestora înaintea partidei cu Elveția.

Filmat de camerele Dolce Sport, el a pregătit lup de mare sălbatic cu cimbru, portocală și „un pic de ardei iute de așa natură încât să aveți aripi la picioare„, după cum chiar chef Cezar a precizat. „Evident pun şi garnitură de sparanghel, pentru că sparanghelul conţine proteine de rafacere”, a mai spus el.

Citeşte şi EURO 2016. România, meci decisiv cu Elveţia. Condiţiile calificării în optimi şi posibilele adversare ale tricolorilor

El a vorbit și despre mic-dejunul pe care îl pregătește în fiecare dimineață „tricolorilor”, dar și despre schimbările pe care le-a adus în bucătăria naționalei. „Am lapte de migdală, iaurt grecesc, iaurt natural cu 0%, iaurt de oaie – asta am ţinut neapărat să am, smoothie, le fac de fiecare dată smoothie cu lapte de cocos. Am nevoie de proteine şi vreau să-i bucur dimineaţa. Asta nu aveau, cu smoothie-uri dimineaţa. Untul de arahide trebuie, de asemenea, să fie nelipsit de pe masa sportivilor, banane, fructele uscat, pentru că dau foarte multă energie. Am gojii, ghimbir, ananas, mango„, a declarat chef Cezar.

Acesta a dezvăluit şi ce le-a pregătit tricolorilor în ziua meciului cu Elveţia. „La prânz o să le dau supă de sparanghel, un peşte undiţar pentru că au nevoie de proteine de foarte bună calitate, după care curcan, pui, muşchi de vită, toate la grătar„, a dezvăluit bucătarul.

Click aici pentru a vedea interviul cu noul bucătar al naţionalei