În ce hal a ajuns să arate Vica Blochina. Cele mai recente imagini îi arată adevărata faţă, fără Photoshop

În ce hal a ajuns să arate Vica Blochina. Recent revenită din vacanţă, blondina a fost invitată la emisiunea online „Fiță cu Adiță", unde a vorbit despre perioada în care a lucrat ca dansatoare la Melody. Fosta balerină a făcut dezvăluiri incendiare.

05 feb. 2022, 17:44
În ce hal a ajuns să arate Vica Blochina. Cele mai recente imagini îi arată adevărata faţă, fără Photoshop
În ce hal a ajuns să arate Vica Blochina

În ce hal a ajuns să arate Vica Blochina. Originară din Lituania, vedeta s-a stabilit în România în urmă cu aproximativ 20 de ani. Ea a lucrat ca balerină la Melody, unde l-a cunoscut pe Victor Piţurcă, pe când avea doar 20 de ani. Deşi între cei doi era o diferenţă de 19 ani, iar antrenorul era căsătorit, ei au avut o relaţie de 16 ani. În urma idilei a rezultat şi un băiat, Edan, care are 14 ani.

Citeşte şi: Vica Blochina, nevoită să se întoarcă în ţară: „E o nebunie aici, mi-e frică. E panică totală”

În ce hal a ajuns să arate Vica Blochina

Chiar dacă frecventează des saloanele de înfrumuseţare, dar şi cabinetele medicilor esteticieni, tenul Vicăi Blochina nu este unul de porţelan. Cu toate că face eforturi în acest sens, vârstă îşi spune cuvântul. Cele mai recente imagini cu blondina, în emisiunea „Fiță cu Adiță”, îi arătă adevărata faţă, fără Photoshop.

A fost dansatoare la barul Melody

Fosta balerină a povestit că barul din centrul Capitalei, care s-a închis în 2004, era un fel de Moulin Rouge, din Paris, unde veneau nume importante din afaceri şi politică. Ion Iliescu, Adrian Năstase, Gigi Becali, Viorel Cataramă, toţi au trecut pragul Melody.

„Nu puteai să ajungi la Melody decât dacă erai dansatoare sau ballerina profesionistă. Era la fel ca la Moulin Rouge. Iliescu venea acolo. Prim-ministrul, Năstase, venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă. Au fost Tăriceanu, Gigi Becali, el nu avea masă în faţă pe vremea aia, avea masă în spate„, a spus Vica Blochina.

Întrebată dacă au existat persoane importante care au curtat-o, Vica Blochina a recunoscut că au fost doi miniştri din acele vremuri, dar nu a dat nume. „Au fost doi miniştri. Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac. Dar nu am cerut niciodată nimic nimănui. Sărac înseamnă un bărbat care nu a realizat ceva în viaţă. Nu înţeleg un bărbat care te invită la masă şi plăteşti 50 50″, a mai spus Vica Blochina.

Vica Blochina a fost invitată la emisiunea online „Fiță cu Adiță”, unde a vorbit și despre fiul său de 14 ani. Edan a decis să locuiască cu tatăl său, Victor Pițurcă. Decizia adolescentului a dat-o peste cap pe fosta balerină, însă ea i-a respectat alegerea, chiar dacă și-a pus o mulțime de întrebări înainte.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere. Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună”, a declarat Vica Blochina.