Vica Blochina, reacție dură în scandalul Reghecampf – Anamaria Prodan. Pe cine acuză: „Acum înțeleg exact!”

Vica Blochina (46 de ani) a comentat scandalul de divorț cu acuzații de relații extraconjugale dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Vedeta a trecut printr-o experiență similară, ca amantă a lui Victor Pițurcă.

26 oct. 2021, 16:46
Vica Blochina, reacție dură în scandalul Reghecampf – Anamaria Prodan. Pe cine acuză: „Acum înțeleg exact!”

Vica Blochina, reacție dură în scandalul Reghecampf – Anamaria Prodan. Vica Blochina (46 de ani) a comentat scandalul de divorț cu acuzații de relații extraconjugale dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Vedeta a trecut printr-o experiență similară, ca amantă a lui Victor Pițurcă.

Vica Blochina, reacție dură în scandalul Reghecampf – Anamaria Prodan

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, a sărit în apărarea Anamariei Prodan. „Acum înțeleg exact ce a trăit ea în această familie numită Reghecampf. Au avut mare noroc toți cu fata asta care i-a ridicat la cer, căci nici Dumnezeu nu cere de la oamenii neînsemnați!”, a spus Vica Blochina, care are un copil din relația cu Victor Pițurcă.

Reghe, postare emoţionantă pentru Bebeto. „Te iubeşte tata!” FOTO

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a detaliat apoi, atacând-o pe prima soție a lui Reghecampf, care a avut numeroase ieșiri în presă cu această ocazie: „Încearcă să te faci cunoscută prin ceva realizări, nu pe spatele altora sau cu minciuni!”. Mariana şi Laurenţiu Reghecampf au fost căsătoriți între 1994 şi 2007. Din păcate, fetiţa lor a murit la o vârstă fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă. Ulterior, Mariana l-a născut pe Luca.

Cum şi cu cine a înșelat-o Reghecampf pe Anamaria Prodan imediat după nuntă. „Am făcut dragoste la subsol!”