În ce locație de lux va petrece Cătălin Botezatu Revelionul. Designerul vrea să scape de agitație: „Vezi realitatea, o iei de la capăt. Nu am timp de așa ceva”

Cătălin Botezatu nu va petrece Revelionul în România, ci peste mări și țări. Celebrul designer și-a anunțat fanii că nu va fi în țară în noaptea dintre ani, alegând o altă destinație pentru acest moment special.

15 dec. 2023, 12:12
În ce locație de lux va petrece Cătălin Botezatu Revelionul. Designerul vrea să scape de agitație: „Vezi realitatea, o iei de la capăt. Nu am timp de așa ceva”
În ce locație de lux va petrece Cătălin Botezatu Revelionul. Designerul vrea să scape de agitație: „Vezi realitatea, o iei de la capăt. Nu am timp de așa ceva”

Cătălin Botezatu va părăsi în curând România și va pleca în America, acolo unde va petrece Revelionul. Creatorul de modă nu se uită la bani atunci când vine vorba de  în una dintre cele mai frumoase și mai costisioare locații, dar va bifa și alte locuri, la fel de exotice. Iată ce planuri are Cătălin Botezatu de Sărbători!

Citește și: Cătălin Botezatu, reacție-bombă după ce Iuliana Doroftei a rămas însărcinată cu miliardarul Daniel Dines: „Dacă a punctat acolo este o fată deșteaptă. Și-a asigurat o rentă viageră importantă”

Unde vrea să fugă Cătălin Botezatu de Revelion

Cătălin Botezatu și-a făcut deja planuri în ceea ce privește vacanța de sărbători. Apreciatul designer are de gând să plece din țară și să se relaxeze, timp de o lună, în câteva dintre cele mai luxoase locații din lume. Prima oprire va fi în America, mai exact în Miami, unde va petrece Revelionul. Pentru Cătălin Botezatu, aceste călătorii au devenit deja o tradiție de sărbători. Creatorul de modă nu se uită la bani atunci când vrea să își facă plăcerile. Mai mult decât atât, vedeta are planuri mari pentru 2024. Va fi plecat mult din țară, prin tot felul de destinații care mai de care mai luxoase.

„Vreau să mă retrag minim o lună, să plec din țară. Pe la mijlocul lui decembrie o să plec la New York, după care am să merg la Las Vegas, apoi la Miami. Acolo am să fac Revelionul. Apoi plec la Tulum, în Mexic. 2024 sună răsunător, pentru că o să înceapă cu multe acțiuni. Cele mai importante sunt legate de exterior. New York, în februarie, Paris, în martie, Atena, la sfârșitul lui martie. Totul este repetitiv, de două ori pe an se merge la New York, Paris, Atena, primăvară-vară-toamnă. Dubai, categoric, pentru că anul trecut am fost de trei, patru ori și am făcut prezentări spectaculoase”, spune Cătălin Botezatu, pentru Unica.

În ceea ce privește viața personală, Cătălin Botezatu a fost dintotdeauna genul de bărbat care a trăit clipa și s-a bucurat de compania celor mai frumoase femei din lume mondenă. Creatorul nu crede în căsătorie sau dragoste veșnică, dar mărturisește că este foarte devotat familiei și prietenilor.

„Nu am timp de așa ceva. E o ipocrizie să spui sunt îndrăgostit forever, veșnic, și dragostea asta durează la infinit. E așa, ca niște pastile pe care le iei din când în când, ca niște capsule de care te bucuri, trăiești în bula aia și pe urmă se sparge. Vezi realitatea, o iei de la capăt. Suntem veșnic îndrăgostiți, de meserie, de oameni, de părinți, de câte cineva. Asta nu durează. Cred că cea mai importantă iubire este cea pentru prietenii tăi, pentru că femeile vin în viața noastră și pleacă, fie că e soție, amantă, iubită. Prietenii adevărați rămân forever și eu mă pot lăuda că am ceva prieteni adevărați”, a adăugat el pentru sursa menționată.

Citește și: De ce a refuzat Bianca Brad să fie împreună cu designerul Cătălin Botezatu: „A fost foarte îndrăgostit de mine”