În ce perioadă este bine să-ţi planifici CONCEDIUL în funcţie de zodie

Fiecare dintre noi mergem în vacanţă, de aceea este bine să ştim care este perioadă ideală pentru concediu în funcţie de zodia în care suntem născuţi. Dacă pentru berbeci este recomandată luna iulie, iată că săgetătorii trebuie să evite luna iunie. 

RomaniaTV.net
30 apr. 2017, 13:50
În ce perioadă este bine să-ţi planifici CONCEDIUL în funcţie de zodie

Când este bine să-ţi planifici concediul în funcţie de zodie:

BERBEC 

Eşti favorizat(ă) şi în această vară, şi în următoarea să descoperi sau să redescoperi partea frumoasă a vieţii prin toate mijloacele care îţi stau la dispoziţie. Cea mai potrivită lună pentru o vacanţă reuşită din toate punctele de vedere este iulie. În iunie ai deja planificate multe alte lucruri şi nu prea e timp de odihnă, iar în august şi în prima parte din septembrie, situaţia de la serviciu se poate complica şi va fi nevoie de tine acolo, revigorat(ă) şi gata să te reapuci serios de muncă.

TAUR

Pentru tine vara vine cu o nevoie majoră de a te apropia de membrii familiei, de a trăi conform sentimentelor care vă unesc şi de a construi, împreună, un viitor mai bun. Pe acest fond, o vacanţă alături de cei dragi nu poate fi decât bine-venită. Luna august conţine câteva momente care vor tensiona relaţia cu persoanele apropiate şi ar fi bine să ţii cont de acest element când îţi planifici concediul. Locul ales contează mai puţin, dar ţi-ar prinde bine orice te va apropia de natură.

GEMENI 

Poate că acum nu-ţi stă deloc gândul la vacanţă, dar înainte să vină vara, vei descoperi nu numai că ţi-a revenit dorul de ducă, ci şi că preferi să faci asta într-o companie cât mai numeroasă, ca să te distrezi. Cel mai probabil vei prefera destinaţiile interne, cele externe parcă nu te mai atrag la fel de mult. Ar fi bine să optezi pentru iunie sau iulie şi să eviţi august, dacă vei organiza o vacanţă alături de membrii familiei. E mai bine să te prindă la muncă ultima lună a verii.

RAC 

Principala ta grijă în această vară – de fapt, începând din această vară, pentru o lungă perioadă de timp – va fi legată de bani şi de alte resurse pe care ai vrea să le administrezi cum consideri tu de cuviinţă, mai ales că eşti principalul furnizor. În ultima parte din iulie şi în toată luna august există un risc major de conflicte, de discuţii aprinse cu cei dragi, aşa că evită să-ţi planifici vacanţa atunci. Orice destinaţie e potrivită, dar un loc unde există multă apă te va ajuta să te remontezi cel mai bine.

LEU 

Vara aceasta nu promite distracţia şi relaxarea cu care te-ai obişnuit, iar asta nu din cauză că nu ai avea chef de vacanţă, ci pentru că vei avea de rezolvat o serie întreagă de probleme. Dintre toate lunile, de evitat ar fi august – un concediu luat atunci ar putea genera complicaţii financiare cărora cu greu le vei da de cap. În iunie şi iulie te poţi bucura de clipe frumoase împreună cu cei dragi, indiferent de locul ales ca destinaţie, cu o condiţie: să fii rezonabil( ă) şi să dai dovadă de generozitate.

FECIOARĂ

Exact ca în ultimii ani, va trebui să faci un efort considerabil ca să organizezi plecarea, să te ocupi de cei dragi şi să împlineşti, măcar parţial, speranţele tuturor legate de o vacanţă împreună. Este o vară în care munca poate conta mai mult şi de aceea s-ar putea să fie mai dificil să îţi iei concediu. Luna august ar trebui evitată, în special din cauza neînţelegerilor cu partenerul de cuplu sau alţi parteneri importanţi cu care nu se recomandă să comunici de la distanţă.

BALANŢĂ

Poţi avea o vară memorabilă, în totalitatea ei, pentru că vei fi invitat(ă) să trăieşti bucuria de a te asocia unui grup nou, de a te apropia de oameni speciali, cu care ai multe în comun. Cel mai bun interval pentru vacanţă ar fi ultima parte a lunii iulie şi prima parte din august. Locul ales trebuie să fie special, dar va trebui şi să fii însoţit(ă) de prieteni, ca să vă puteţi bucura împreună. Opţiuni sunt multe, trebuie doar să vă aşezaţi şi să vă puneţi de acord asupra destinaţiei către care plecaţi…

SCORPION

Vara aceasta vine cu o noutate care te poate ţine departe de preocupările specifice anotimpului. Vei fi solicitat(ă) mai mult decât de obicei la job şi în familie, iar aceste responsabilităţi ar putea complica încercările de a te ocupa şi de altceva, cum ar fi o vacanţă. Oricare dintre lunile de vară este potrivită pentru concediu, cu excepţia ultimei părţi din iulie şi a unei părţi din august, când vor exista provocări importante pe plan profesional, pe care ar fi bine să nu le ratezi.

SĂGETĂTOR

Intri în vară cu multe dorinţe, toate greu de împlinit, pentru că sunt restante, iar tu ai putea fi mai obosit(ă) ca oricând. Ai nevoie de o desprindere de toţi şi de toate, aşa că ţi-ar prinde bine, chiar dacă e atipică, o vacanţă liniştită, cu puţine solicitări fizice şi psihice. Nu contează unde, pentru că în această vară este valabilă celebra zicală conform căreia că omul sfinţeşte locul. De un singur lucru ar fi bine să ţii cont: luna iunie nu este potrivită pentru concediu.

CAPRICORN

Păşeşti în lunile de vară cu dorinţa neclintită de a le demonstra tuturor cât de bine ştii să organizezi totul şi cât de privilegiaţi sunt că te ocupi tu de ei. Această postură, generatoare de conflicte, nu va aduce liniştea de care ai nevoie pentru a te odihni. Poate fi o vară lucrativă, în care te vei ocupa mai mult de casă şi de amenajarea ei. În iunie este de evitat vacanţa, din cauza unor tensiuni în cuplu, iar în iulie şi august ar fi bine să te dovedeşti mai cumpătat(ă) în cheltuieli, decizii şi acţiuni.

VĂRSĂTOR 

Sunt şanse să ai o vară interesantă, în care vei descoperi multe lucruri despre tine cu ajutorul persoanelor dragi. Cei care contează pentru tine, mai ales partenerul de cuplu, vor crea situaţii în care vei fi nevoit(ă) să renunţi la preocupările strict egoiste şi să te ocupi de ei, de nevoile şi dorinţele lor. Dintre toate, cea mai încărcată de provocări poate fi luna august, care ar trebui evitată şi din cauza unor probleme financiare neprevăzute sau pe care le-ai ignorat. Aşadar, ia-ţi concediu în iunie sau iulie!

PEŞTI

Chiar dacă inima îţi cere încă din iunie o vacanţă, ar fi bine să o amâni şi să optezi pentru iulie, când contextul va fi mai armonios pentru astfel de preocupări. Dacă vei alege o destinaţie externă, e bine să te informezi înainte şi să ţii cont de faptul că lucrurile ar putea să nu meargă aşa cum te aştepţi. Cu alte cuvinte, sunt posibile surprize de tot felul în deplasările lungi. În august, situaţia de la serviciu se poate complica şi ar fi bine să te găsească deja odihnit(ă) şi capabil(ă) de eforturi suplimentare.