În condiții trăiește Nicolae Guță în baracă. Manelistul a arătat tuturor: „Îmi pun scaunul aici și stau de vorbă cu Dumnezeu. Ia uite ce frumos și simplu este”

În condiții trăiește Nicolae Guță în baracă. Dacă înainte se lăuda cu casele și traiul luxos, acum, manelistul vrea o viață simplă, motiv pentru care a renunțat la vila din Petroșani și s-a mutat într-o locuință modestă.

03 apr. 2024, 15:51
În condiții trăiește Nicolae Guță în baracă. Manelistul a arătat tuturor: „Îmi pun scaunul aici și stau de vorbă cu Dumnezeu. Ia uite ce frumos și simplu este”
În condiții trăiește Nicolae Guță în baracă

În condiții trăiește Nicolae Guță în baracă. Artistul a arătat cum locuiește în două camere, care sunt mai simple decât ar crede cineva. El susține că în acest moment, pentru a fi fericit, are nevoie doar de liniște și sănătate.

S-a zis că stă acolo într-o baracă. Da, păi ce-mi trebuie mai mult? Uite aici stau eu și mă culc fain, frumos, aici e televizorul, ia uite, aici e banda când mai am eu chef să mai fac bandă. Și acum să arăt celebrul cuier al lui Nicolae Guță.

Acolo-i chiuveta și, ce crezi? Am la țoale cât încape într-un tren. D-apăi, nici n-am timp să le port pe toate. Acum, o să spuneți: Bă, ăsta a înnebunit. Ce ne arată nouă baraca lui unde stă? Adică ce vreau să vă spun: Ce-i trebuie unui om mai mult decât să fie curat și să ai liniște și pace”, a spus cântărețul.

Citește și: Motivul pentru care Nicolae Guță doarme într-o baracă. Cui i-a lăsat vila manelistul: „Între noi nu mai sunt relații intime”

În condiții trăiește Nicolae Guță în baracă

Artistul a arătat că are Jiul la doi pași de casă și cel mai mulțumit este când se așază pe scaun aproape de apă și vorbește cu Dumnezeu. „Ia uite ce frumos trăiește Guță. Simplu, mă trezesc dimineața… Și mai aici o încăpere, pentru musafiri. Ce-i trebuie unui om mai mult? Să se dea mare? Să se dea șmecher? Să se dea grande?

Că cine sunt eu, să vezi ce casă am, ce bogăție am… Când plecăm, acolo unde mai târziu sau mai devreme toți plecăm, ia cineva vreo avere cu el? Am Jiul lângă mine aici, acum îmi pun scaunul aici și stau și vorbesc și cu mine și cu Dumnezeu vorbesc”, a povestit Nicolae Guță pe TikTok.

@catalinfilmeaza #sadstory @Cristina Guta👑💎👑 #goviral #nicolaeguta ♬ Very Sad – Enchan