În febra cumpărăturilor – alegeți roboți de bucătărie ieftini drept cadou

În perioada ce marchează finalul de an și totodată sărbătorile de iarnă știm, din experiența anilor anteriori, se cumpără aproape orice. Dacă mai punem la socoteală și diversele oferte pe care comercianții le pun la dispoziție, reduceri și campanii diverse, cu atât mai mare este avântul clienților.

08 nov. 2022, 09:32
În febra cumpărăturilor – alegeți roboți de bucătărie ieftini drept cadou

Când spunem că se cumpără orice, includem și roboti de bucatarie ieftini. Dacă e ofertă, de ce să pierzi șansa? Este însă o astfel de alegere o idee bună? Uneori da!

 

Robotul de bucătărie nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie modernă! 

Un robot de bucătărie face bine la casa omului. Acesta optimizează timpul alocat preparării unui produs, fie că asta se referă la salate, sosuri de însoțire sau la pregătirea în sine a ingredientelor. Înlocuiește cu siguranță efortul depus pentru a tăia sau toca diverse ingrediente.

 

Desigur, un robot de bucătărie pare să fie de nelipsit din bucătăria celor care gătesc des, cu spor și pasiune. Sunt cei care adoră timpul petrecut în bucătărie, dar știu în egală măsură că un pic de ajutor ar fi necesar. În plus, o investiție de acest tip este una bună, pe termen lung. Un robot de bucătărie este util în faza premergătoare gătirii preparatelor principale, a aperitivelor calde sau reci, a deserturilor, supelor cremă etc.

 

Unul din cele mai versatile aparaturi dintr-o bucătărie 

Cu robotul de bucătărie pot fi realizate tocaturile acelea fine care implică tehnică și în mod normal ar dura mult timp până când obții tu un astfel de rezultat. Poți mărunți de asemenea, o funcție pe care majoritatea roboților de bucătărie o includ. Mai ales la ceapă facem diferența!

Feliază simetric și faci platouri impresionante pentru oaspeții tăi. Unele au răzătoare, funcție de râșnire sau de stors fructe, de frământat aluat sau de amestecat ingrediente. Aceste detalii vor face din robot instrumentul ideal în orice bucătărie!

 

Cumpărături rentabile de la KitchenShop 

Pentru pasionați, pentru cei care își doresc dotări diverse în bucătăria de acasă sau cea din cadrul unui restaurant, Kitchenshop.ro este sursa perfectă. Vorbim de fapt de un lanț de magazine, dar și cu prezență online. De aici pot fi cumpărate accesorii și aparatură de uz casnic sau profesional. Printre altele și roboți de bucătărie ieftini. La această gamă veți descoperi KitchenAid, cu produse variate, de diferite capacități, implicit cele fără fir.

În fond ce caracteristici ne interesează în mod special la un robot de bucătărie? Să fie cât mai compact încât să nu ocupe mult spațiu, ușor de folosit, să aibă randament, dar nu cu un consum mare de resurse. În plus, de preferat să nu fie zgomotos la folosire. Variantele din cele disponibile la KitchenShop sunt aliniate cu astfel de pretenții.

 

Oferte pentru cei care intră în club! 

Fidelitatea se răsplătește la KitchenShop. Asta înseamnă că la fiecare comandă făcută sunt adunate puncte de fidelitate. Mai exact, 3% din valoarea unei comenzi se transformă în puncte, iar la următoarele sesiuni de cumpărături pot fi folosite pentru aplicarea unui discount.

Cu acces la o gamă largă de produse de la branduri de renume ale nișei, KitchenShop este locul ideal pentru cei care își doresc bucătăria dotată de la A la Z. Aici are loc magia și nu e timp de pierdut! Așadar, cu dotări bine făcute, devenim mai rapizi și mai practici. Cât despre ideea de a oferi un astfel de cadou, cei pasionați de domeniu cu siguranță vor aprecia. În plus, cine spune că trebuie să oferim cadouri doar celor din jur? Cadouri pentru noi și plăcerile noastre, cum sună?

 

Oferta curentă este disponibilă în pagina oficială.

Contact: [email protected]