În plină pandemie de coronavirus, italienii au primit o veste bună. Cine este Aurora Maria, fetiţa care le-a adus zâmbetul pe buze

În plină pandemie de coronavirus, italienii au primit o veste neașteptată. Un copil s-a născut într-una dintre cele mai mici localități din țară, după ce timp de şapte ani nu s-a înregistrat nicio naştere.

RomaniaTV.net
25 mart. 2020, 16:17
În plină pandemie de coronavirus, italienii au primit o veste bună. Cine este Aurora Maria, fetiţa care le-a adus zâmbetul pe buze

Aurora Maria cântărește trei kilograme și jumătate și este raza de speranță care a iluminat Moncenisio, scrie Repubblica.

Moncenisio este a doua cea mai mică așezare din Italia și nu înregistrase nicio naștere timp de șapte ani, potrivit unui sondaj efectuat în 2019. Aurora Maria a devenit locuitorul cu numărul 40 din Moncenisio.

Citeşte şi: Veste GROAZNICĂ pentru toţi fumătorii în contextul pandemiei de CORONAVIRUS. Un celebru medic pneumolog a făcut ANUNŢUL

Fetița s-a născut marți noapte, la ora două, chiar în ziua în care tatăl ei a împlinit 37 de ani. ”A fost cadoul meu”, s-a bucurat acesta.

Din cauza restricțiilor impuse după apariția coronavirusului, nașterea a avut loc într-un alt spital decât cel stabilit initial.

Tatăl spune că a primit cu greu permisiunea de a-și vedea fiica. Acum, o așteaptă acasă pe Aurora Maria, în localitatea înzăpezită situată la o altitudine de 1.500 metri, mai scrie Repubblica.

Codogno, epicentrul Italiei, nu a înregistrat nici un caz nou de coronavirus

În Codogno, orașul care a raportat prima infecție din Italia, nu s-a înregistrat niciun caz nou de coronavirus, semn că închiderea zonelor roșii dă efectele dorite. Codogno și celelalte 11 municipalități din jurul său sunt închise din 21 februarie.

Chiar și cele mai întunecate nopți au un răsărit frumos, notează publicația italiană La Stampa. 

Cu toate acestea, Lombardia îi îndeamnă pe oamenisă nu lase garda jos. Consilierul pentru sănătate din Lombardia, Giulio Gallera, a scris pe Facebook: Numerele nu trebuie privite zi de zi.

În Lombardia, numărul de infecții a crescut la 30.703, iar tendința de creștere a spitalizărilor a continuat.