În plină pandemie de coronavirus, Primăria Suceava a cumpărat beculeţe de Paşti de 27.000 de euro

Pe 18 martie, la două zile după decretarea stării de urgenţe în România, Primăria Suceava a cumpărat ornamente luminoase de Paşti în valoare de 27.000 de euro şi a mai încheiat un contract de 2.000 de euro pentru a repara ornamentele pascale.

RomaniaTV.net
24 mart. 2020, 21:36
În plină pandemie de coronavirus, Primăria Suceava a cumpărat beculeţe de Paşti de 27.000 de euro

Ambele contracte au fost atribuite direct firmei Neon Lighting din Cluj. Potrivit ziare.com, datele de  SEAP arată că Primăria Suceava a cumpărat:

12 bucăţi de Lumanare Santa Rita – Figurina cu montare pe stalp confectionata din aluminiu si brodata cu tub luminos de culoare alb cald, alb rece si rosu. Pret: 1.162 de lei/bucata.

12 bucati Lumanare Santa Monica – Figurina cu montare pe stalp confectionata din aluminiu si brodata cu tub luminos de culoare alb cald, alb rece si rosu. Pret: 1.397 de lei/bucata.

9 bucati Ou 3D Pepino cu Suport – Figurina luminoasa de tip OU 3D ce are 1.5 m – inaltime si 1.0 m circumferinta, confectionat din profile de aluminiu acoperit cu sir luminos in partea superioara si inferioara, iar mijlocul este brodat cu tub luminos de culoare alb rece in stil traditional. Oul se monteaza la sol cu ajutorul unui suport confectionat din aluminiu ce va mentine produsul pe pozitia montata. Culoarea produsului poate fi confectionata la alegere: rosu, galben, albastru. Pret: 5.770 de lei/ bucata.

10 bucati Banner Milano – Banner luminos de dimensiune 5.2 m si inaltime 1.15 m cu laterale in motive traditionale brodate cu tub luminos in culoare alb cald si centrul figurinei sub forma de oua. Figurina luminoasa din centru este printata si luminata cu tub luminos rosu parte inferioara si alb rece – parte superioara. Pe interiorul lateralelor se va croseta sir alb rece. Pret: 4.786 de lei/ bucata.

În acelaşi timp Consiliul Local Suceava a alocat luni, 23 martie, Spitalului Judeţean Suceava suma de 5 milioane de lei pentru a cumpăra echipamente de protecţie a personalului şi echipamente medicale pentru ATI.