În timp ce şefii Poliţiei merg noaptea la întâlniri cu interlopii, angajaţii MAI fac glume despre Leo Messi pe Facebook

Reprezentanții MAI au anunțat că regiunea Cataluna din Regatul Spaniei este pe lista zonelor pentru care se impune carantina, totul într-un mesaj în care vorbeau despre un posibil „transfer” al lui Leo Messi.

RomaniaTV.net
27 aug. 2020, 17:11
În timp ce şefii Poliţiei merg noaptea la întâlniri cu interlopii, angajaţii MAI fac glume despre Leo Messi pe Facebook

 Postarea celor de la MAI vine în contextul în care șefii poliției au fost forțați de președintele Klaus Iohannis să recunoască faptul că s-au întâlnit noaptea cu reprezentanții clanului de interlopi Duduianu. 

„Mulțumim pentru înțelegere, Leo Messi! Pentru toți cei care ne-ați întrebat dacă Lionel Messi s-a transferat la noi, vă informăm că în acest moment în MAI nu sunt în desfășurare concursuri de angajare din sursă externă.

Daca alte cluburi își doresc transferul fotbalistului argentinian, vă informăm că acesta nu poate semna decât după cele 14 zile de carantină. Așa după cum știți regiunea Cataluna, din Regatul Spaniei, este pe lista țărilor/zonelor pentru care se impune această măsură, iar Leo va trebui să se conformeze. Vă readucem aminte că această listă pentru care se impune măsura carantinării la domiciliu sau locația declarată (14 zile), la sosirea în România, o puteți găsi la adresa”, se arată în mesajul postat de M. A. I. pe Facebook.

 

„Marcele, in noaptea cand Salam si Copilu de Aur faceau concert cu 800 de oameni la priveghiul lui Pian, tu cautai nume pentru cainisorul adoptat de mascati. Astazi, cand sunteti in rahat pana-n gat ca negociati noaptea cu interlopii si va filmati intre voi, tu negociezi pentru Messi. Daca nu v-a piratat Spitalul 9 contul oficial, ma astept ca maine sa-l numesti pe Iuri Gagarin secretar general al ministerului”, a reacţionat jurnalistul Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facekook.

Mesaj viral al MAI, cu Leo Messi, taxat de internauţi: Ne mai explicaţi şi nouă cum e cu interlopii?

„Mulţumim pentru înţelegere, Leo Messi! Pentru toţi cei care ne-aţi întrebat dacă Lionel Messi s-a transferat la noi, vă informăm că în acest moment în MAI nu sunt în desfăşurare concursuri de angajare din sursă externă.

Dacă alte cluburi îşi doresc transferul fotbalistului argentinian, vă informăm că acesta nu poate semna decât după cele 14 zile de carantină”, anunţă MAI.

Reprezentanţii MAI scriu incorect „regiunea Cataluna” în de „Regiunea Catalonia”, care este pe lista ţărilor/zonelor pentru care se impune această măsură, „iar Leo va trebui să se conformeze”.

Gluma celor de la MAI a fost taxată rapid de internauţi. Sute de mesaje au fost postate în mai puţin de două ore, cei mai mulţi internauţi spunând că nu era momentul pentru astfel de postări.

„Nmai explicaţi şi nouă cum este cu interlopii? Ne scăpaţi de ei? Sau noi rămânem proştii care plătim taxe, peste taxe, şi observăm cum rămâneţi totuşi prietenii ultimilor scursuri?”, scrie un internut.

„MAI face mişto de noi???? WOW!!!! În ce ţară trăim?!?!?”, întreabă altul.

Postarea vine în contextul în care secretarul de stat din MAI, chestorul Bogdan Despescu, a spus joi, referitor la faptul că şefi din Poliţia Română s-au întâlnit cu membrii clanului Duduianu, că nu a fost „negociată siguranţa cetăţenilor şi nici aplicarea legii”, ci s-a urmărit „prevenirea unor incidente violente”.