În urmă cu câțiva ani era una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lume. Cum arată acum și cu ce își ocupă tot timpul FOTO

Până mai ieri era adolescenta superbă și mereu la modă, care atrăgea toate privirile și stârnea admirația tuturor tinerelor. Astăzi, este o soție și o mamă devotată, care își dedică cea mai mare parte a timpului activităților de familie.

25 nov. 2020, 17:52
În urmă cu câțiva ani era una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lume. Cum arată acum și cu ce își ocupă tot timpul FOTO

Leighton Meester, căci despre ea este vorba, are 34 de ani acum și pare mai fericită ca niciodată. Actrița a devenit cunoscută după ce a jucat rolul lui Blair Waldorf în Gossip Girl, unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale tuturor timpurilor.

Leighton Meester a născut cel de-al doilea copil pe care îl are cu soțul ei, Adam Brody, în luna septembrie. Săptămâna aceasta, actrița a fost surprinsă într-un parc din Los Angeles, în timp ce se plimba cu fetița ei de cinci ani, Arlo.

Frumoasa actriță și-a luat toate cele necesare pentru picnic și s-a bucurat alături de fetiță de timpul petrecut în natură. Leighton Meester a ales să poarte un trening confortabil și casual, o ținută destul de neobișnuită față de eleganța cu care ne-a obișnuit de-a lungul anilor.

Leighton și Adam au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu două luni, dar cuplul nu a dorit să dezvăluie numele băiețelului.

Actorul Adam Brody a mărturisit, în urmă cu puțin, că rolul de tată este „minunat” și că viața lui din ultimele câteva luni a fost emoționantă, dar s-a bucurat de fiecare moment pe care l-a petrecut în pandemie cu familia lui.

„A fost magic. Trăim o perioadă nebună pentru toți, dar noi suntem atât de norocoși că avem flexibilitate în job-urile noastre. Suntem incredibil de norocoși. Să fii în carantină în ultimul trimestru de sarcină are beneficiile sale. Lumea de afară este îngrijorătoare în momentul de față, dar, totodată, palpitantă și plină de speranță”, a spus el.

Actorul a vorbit și despre copii. A dezvăluit că fetița e foarte entuziasmată de ideea de a fi sora mai mare și a mai spus că Leighton se bucură de timpul pe care îl poate petrece cu familia.

„Cu soția mea, care a fost destul de preocupată de sarcină în aceste șase luni, am avut mult timp să stau cu Arlo. A fost magic și voi aminti de asta pentru tot restul vieții”, a adăugat Adam.

Cum și-a început cariera Leighton Meester

Leighton Meester a ajuns în atenția publicului după ce a interpretat, timp de șase sezoane, rolul lui Blair Waldorf în Gossip Girl. Blair a fost unul dintre personajele principale ale serialului. Gossip Girl e un serial despre viața tinerilor bogați din New York. Povestea se concentrează în jurul lui Blair Waldorf și a prietenei sale, Serena van de Woodsen, în anii lor de liceu și facultate, și urmărește viețile lor tumultoase și experiențele prin care trec.

Pe lângă Gossip Girl, actrița a apărut în filmul Country Strong, dar și în thrillerul The Roommate. În 2011 a jucat două roluri în filmele Monte Carlo și The Oranges.

Citește și Meghan Markle, avort spontan. Ducesa de Sussex a pierdut o sarcină în iulie


loading...