Alertă la Timişoara. Încă 5 persoane din blocul evacuat după dezinsecţie, între care şi 3 copii, au ajuns la spital

Publicat: Miercuri, 20 Noiembrie 2019 12:25 // Actualizat: Miercuri, 20 Noiembrie 2019 12:33 // Sursa: romaniatv.net

Alte cinci persoane dintre cele evacuate din blocul din Timişoara, după o operaţiune de dezinsecţie şi deratizare care a provocat decesul a trei oameni, au sunat la 112 şi au cerut ajutor medical, a anunţat ISU Timiş. Între cei care au avut nevoie de ajutor medicale sunt şi trei copii. 

Creşte numărul victimelor după dezinsecţia făcută într-un bloc din Timişora. Alte cinci persoane, trei copii și doi adulți, au ajuns de urgență la spital. 

Adulţii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar copiii la Spitalul "Louis Ţurcanu".

"Este vorba despre o mamă cu doi copii (12 şi 14 ani), un adult şi încă un copil de 11 ani. Adulţii au fost transportaţi la UPU, iar copiii, la Spitalul 'Louis Ţurcanu'. Toate cele cinci persoane locuiau la adresa de pe strada Mioriţa nr. 8, bloc în care nu s-a mai permis accesul din momentul evacuării, din data de 18 noiembrie ora 14.00. Apelurile au venit de la alte adrese (unde sunt acum cazaţi cei evacuaţi, n.r.)", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Anunţ de ultima oră făcut de legişti în cazul celor 3 persoane decedate după dezinsecţie într-un bloc din Timişoara

Un bebeluş de nouă zile, un copil de trei ani şi mama acestuia au murit după ce în blocul în care locuiau, de pe strada Mioriţei nr. 8 din Timişoara, s-a făcut dezinsecţie şi deratizare.

Doi copii unul în vârstă de 10 zile şi unul de 3 ani, dar şi mama celui de 3 ani au murit la Timișoara, după ce blocul în care locuiau, un fost cămin studenţesc, a fost supus unei operaţini de dezinsecţie şi deratizare. 

Anterior informării ISU Timiş, Ministerul Sănătăţii anunţase că 83 de persoane, din care 56 de adulţi şi 27 de copii, s-au prezentat pentru investigaţii la trei spitale din Timişoara şi că în prezent mai sunt internate 33 de persoane. În momentul de faţă, la Spitalul Judeţean Timişoara sunt internate 10 persoane, la Municipal, un adult şi unul este în evaluare, iar la Spitalul de copii "Louis Ţurcanu" sunt 29 de copii internaţi şi alţii doi în evaluare, potrivit ISU Timiş.

Un număr de cinci persoane sunt cazate, în prezent, în spaţii puse la dispoziţie de autorităţile locale - patru la Liceul Silvic şi una la Mitropolia Banatului. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 nov 00:20
Răspunde | Votează email 0 email
Lia
Lumea trebuie sa stie: aceasta firma a folosit pastile de Delicia (denumire comerciala)care s-au vandut la liber la orice magazin specific (nu mai spuneti ca le-au luat de la negru), nu stiu daca cineva mai respecta legile in tara asta. Aceasta substanta era interzisa de a fi vanduta persoanelor fizice si interzis de a fi folosite in spatii de locuit (grupa 1 de toxicitate). Aceste firme trebuie sa posede Lista substantelor avizate in Romania si fiecare substanta face parte din una dintre cele patru grupe, in spatiile de locuit se folosesc numai cele din grupele 3 si 4. Aceste pastile ce le-au folosit ei ilegal si criminal se folosesc doar la cereale impotriva daunatorilor de depozit, ele se pun in vracul de cereale acolo se dezintegreaza si elimina un gaz foarte toxic, letal si pentru om. Oameni iresponsabili, neinstruiti, necontrolati de nimeni.
1
EUR
4.7787
RON
10 Dec
noapte 1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H