Încă doi membri ai CEx al FRF au fost audiaţi de DNA în cazul Craiovei

Fotbalul românesc se joacă în ultima vreme şi la DNA, nu doar pe teren. Audierile în cazul dezafilierii Universităţii Craiova continuă.

RomaniaTV.net
07 nov. 2011, 12:38
Încă doi membri ai CEx al FRF au fost audiaţi de DNA în cazul Craiovei

Luni dimineaţă au fost prezenţi la DNA alţi doi membri ai Comitetului Executiv al FRF. Corneliu Şfaiţer, care este şi preşedinte al echipei FC Botoşani, şi Ştefan Stana, reprezentanţi ai Ligii a II-a în Comitetul Executiv al FRF, s-au prezentat în faţa procurorilor anticorupţie pentru a răspunde acuzaţiilor de abuz în serviciu ce le sunt aduse în urma dezafilierii Universităţii Craiova de la FRF.

Stana a venit fără avocat, el motivând acest lucru prin faptul că nu are bani să-l plătescă şi a adăugat că va apela la un apărător din oficiu.

„Am scris o pagină, este vorba de audieri. Le-am spus că am votat conform statutelor şi regulamentelor şi nimic altceva. Mai departe, ei ştiu ce au de făcut. Nu mi-au comunicat o altă dată la care să mă prezint”, a declarat Stana.

Săptămâna trecută cei învinuiţi au aflat acuzaţiile care li se aduc, iar acum a venit timpul să explice de ce au ales să voteze pentru dezafilierea Universităţii Marţi sunt aşteptaţi la DNA alţi membri ai Comitetului Executiv, printre care Sorin Ţerbea, Vasile Avram şi Marian Rusen de la Juventus Bucureşti.