Încă o amendă pentru Petrolul: 10.000 de lei de la Comisia de Disciplină a FRF

Clubul Petrolul Ploieşti a fost sancţionat cu 10.000 de lei penalitate financiară şi de Comisia de Disciplină a FRF pentru incidentele provocate de fani la meciul din Cupa României cu Astra, după ce a primit 6 etape cu porţile închise şi 60.000 de lei de la instanţa disciplinară din cadrul LPF.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 13:28
Încă o amendă pentru Petrolul: 10.000 de lei de la Comisia de Disciplină a FRF

Întrunită miercuri, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat Petrolul cu penalitate financiară, deoarece suporterii săi au aprins torţe şi făclii în incinta stadionului, informează site-ul FRF. De asemenea, Astra, considerat club organizator, a primit avertisment din partea membrilor comisiei, pentru că a permis introducerea de materiale pirotehnice în stadion.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal hotărâse ca echipa Petrolul Ploieşti să joace şase meciuri fără spectatori şi să piardă partida cu Steaua prin forfait, în urma incidentelor provocate de fani la partida din etapa a XIII-a a Ligii I. De asemenea, membrii Comisiei de Disciplină a LPF au decis ca gruparea din Ploieşti să primească o penalitate financiară de 60.000 de lei.