ÎNCĂ O APARIŢIE ŞOC: Radu Mazăre, costumat în Ulise, şi-a adus nimfele şi sirenele la TV VIDEO

Radu Mazăre a avut o apariţie spectaculoasă, joi seară, în studioul România TV. Edilul Constanţei a venit costumat în Ulise, însoţit de şase domnişoare îmbrăcate în nimfe şi sirene, şi un bărbat musculos deghizat în Hercule, pentru a promova litoralul românesc.

14 mart. 2013, 19:12

Radu Mazăre, primarul Constanţei, se află zilele acestea în Capitală pentru a promova litoralul românesc la Târgul de Turism organizat la Romexpo. El pregăteşte numeroase surprize pentru cei care vor alege pentru vara lui 2013, ca destinaţie de vacanţă, staţiunea Mamaia. 

Litoralul va fi o nebunie mai mare decât a fost anul trecut. Eu vreau ca la Mamaia să fie o atmosferă pozitivă, să fie plăcerea de a trăi. Noi promovăm un altfel de turism, pentru cei care vor să scape de grijile de zi cu zi. Promovăm distracţia şi agrementul. Nicăieri în lumea asta nu vei găsi bucuria, voioşia şi libertatea de la Mamaia„, a afirmat Mazăre la România TV.

Vara aceasta, primarul nu va mai aduce brazilience pentru a întreţine atmosfera în cluburile din Mamaia, pentru că spune el „sunt scumpe şi oricum avem destule bogăţii în România”. El s-a gândit să invite, de data aceasta, fete din Madagascar. 

CITEŞTE ŞI Radu Mazăre a petrecut alături de 800 de femei VIDEO

Edilul s-a gândit la o modalitate inedită de a promova staţiunea Mamaia. El s-a costumat în Ulise, cu armură şi coif, şi a venit însoţit de trei nimfe, trei sirene şi un Hercule, în studioul România TV.

Mazăre a declarat că, vara aceasta, toţi patronii de cluburi vor fi obligaţi să-şi amenajeze în localuri, câte un car alegoric. Pentru cei care nu se vor conforma dorinţei primarului, acesta va da o hotărâre de Consiliu prin care le va impune acest lucru.

Este o obligaţie ca fiecare club din Mamaia să aibă car alegoric. Nu mai stau să mă rog de ei. O să dau hotărâre de Consiliu„, a declarat edilul.

Momentul prezentat de primarul Constanţei reprezintă un fragment din carnavalul care va fi organizat vara aceasta în Mamaia şi care va avea ca temă „Legendele Olimpului”.

Radu Mazăre, show la târgul de turism de la Romexpo. S-a deghizat în Ulise VIDEO

Edilul Constanţei a povestit că, vara, el stă mai mult prin cluburi, acolo fiind în „câmpul muncii”, dar iarna o petrece la primărie.

Iarna merg în club pentru plăcerea proprie şi personală, vara sunt la servici. De când sunt primar vara vin directorii la mine pe unde sunt, iarna stăm în primărie, punem bugetul, vizităm construcţii.”

„Vara merg în club în fiecare seară pentru că sunt în timpul muncii. Merg de la ora unu, până la patru, cinci. Noroc că e vara scurtă că altfel mă îmbolnăveam„, a spus Mazăre la România TV.