Încă o demisie din PSD. Deputatul trece la PNL

Deputatul PSD Elena Hărătău şi-a anunţat, miercuri, trecerea la PNL, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
04 dec. 2019, 11:35
Încă o demisie din PSD. Deputatul trece la PNL

Elena Hărătău este unul dintre deputaţii PSD care au votat pentru învestirea Guvernului Orban. Ea a informat conducerea Camerei Deputaţilor că, începând cu data de 2 decembrie, şi-a încetat activitatea ca deputat în grupul parlamentar al PSD şi va activa în grupul parlamentar al PNL.

Un deputat care a demisionat din PSD va activa în grupul PNL din Parlament

Tot începând de astăzi, Mihaiţă Găină va activa în grupul parlamentar al deputaţilor PNL.  Mihăiţă Găină a anunţat, la 1 octombrie, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că părăseşte partidul şi grupul parlamentar PSD.

Ulterior, deputatul Mihăiţă Găină a confirmat că va face parte din grupul parlamentar al PNL şi că este sigur că primarii PSD din zona Ialomiţa îl vor susţine la următoarele alegeri.

„Am avut două variante, să renunț la politică sau să continui în altă parte și am ales PNL. De astăzi fac parte din grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților. Sunt convins că PNL va reuși să câștige alegerile locale din Ialomița din vara anului viitor.”, a precizat deputatul Mihăiță Găină.

Parlamentarul ialomițean şi-a explicat siguranţa că mulți dintre primarii PSD îl vor sprijini în continuare atât la alegerile locale din vara anului viitor cât, mai ales, la cele parlamentare din toamnă.

„Este prematur să vorbim acum de o candidatură a mea din partea PNL la alegerile parlamentare de anul viitor. Important este să-mi aduc aportul la câștigarea alegerilor locale și apoi vom vedea ce va fi la parlamentare.”, a adăugat Mihăiță Găină.