Încă o demisie la vârful PNL: Marius Stan, primar de Galaţi, a renunţat la funcţia de vicepreşedinte al PNL

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a anunţat, marţi, printr-o declaraţie de presă, că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PNL şi că alături de colegi va participa la organizarea congresului partidului.

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 11:14
Încă o demisie la vârful PNL: Marius Stan, primar de Galaţi, a renunţat la funcţia de vicepreşedinte al PNL

Primarul Marius Stan a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PNL. Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a anunţat, marţi, printr-o declaraţie de presă, că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PNL şi că alături de colegi va participa la organizarea congresului partidului.

‘În calitate de vicepreşedinte al PNL îmi asum şi eu rezultatul nesatisfăcător obţinut de partid în întreaga ţară. De aceea, împreună cu întreaga conducere a PNL, am demisionat din funcţia de vicepreşedinte şi, alături de colegi, vom pregăti congresul partidului pentru alegerea unei noi conduceri’, se spune în declaraţia politică.

Marius Stan a reamintit că nu s-a implicat în campania electorală pentru că organizaţia locală nu l-a consultat în privinţa candidaturilor.

‘Cât priveşte rezultatele obţinute de PNL la nivelul Galaţiului, vă reamintesc că am anunţat de la bun început faptul că nu mă voi implica în campania electorală a candidaţilor propuşi de organizaţia locală, fiindcă nu mă reprezintă şi nu am fost consultat, aşa cum era firesc în calitatea mea de vicepreşedinte naţional, atunci când au fost desemnaţi. Rezultatele extrem de slabe obţinute de PNL la nivelul municipiului Galaţi trebuie imputate, în opinia mea, organizaţiei municipale a partidului, care are un preşedinte (senatorul Paul Ichim – n.r) şi un birou politic ce nu au fost în stare să îşi mobilizeze electoratul aşa cum ar trebui pentru a atinge ţinta fixată pentru acest scrutin. Cred că este un moment bun de reflecţie pentru conducerea PNL Galaţi, atât la nivel municipal, cât şi judeţean, să cântărească obiectiv cât valorează organizaţia fără aportul primarului’, a precizat Stan.

La alegerile europarlamentare, PNL Galaţi a ocupat locul doi la nivel judeţean, cu 16,9%, şi patru la nivel municipal cu doar 8,89%.