Încă o despărţire în lumea mondenă! Milionar român, părăsit de iubită din cauza infidelităţii

Sătulă de aventurile amoroase ale iubitului său de peste Ocean, cântăreaţa de muzică populară, Alina Radi, i-a spus adio celebrului milionar, Nick Rădoi. Deşi tânăra a sperat într-o împăcare, discuţiile aprinse din ultima perioadă au conturat din ce în ce mai mult ipoteza unei despărţiri.

02 dec. 2013, 21:42
Încă o despărţire în lumea mondenă! Milionar român, părăsit de iubită din cauza infidelităţii

A cerut-o de nevastă şi au fost chiar pe punctul de a ajunge la altar. Alina Radi (25 de ani) şi Nick Rădoi (50 de ani) au format un cuplu până în urmă cu doar câteva săptămâni, când drumurile lor s-au separat după aproape un an în care s-au iubit.

Relaţia dintre cei doi a început să scârţâie încă din această vară, când Alina a venit în România pentru nunta surorii sale. Deşi a vrut să se întoarcă imediat în America, solista de muzică populară, originară din Timişoara, s-a văzut nevoită să rămână în ţară pentru că îi expirase viza. Chiar dacă de curând a rezolvat această problemă şi a vrut să revină în braţele iubitului său cu care a păstrat legătura, şi-a dat seama că nu prea ar mai fi dorită acolo. De câteva luni, milinarului român se pare că i-a căzut cu tronc o altă tânără care se ocupă de afacerile lui din Mexic.

Citeşte mai mult pe click.ro