Încă o dovadă că minunile există! O casă din Botoșani a ars în totalitate, însă icoana Sfintei Maria din interior a rămas intactă

Încă o dovadă că minunile există au primit locuitorii din comuna Albești, județul Botoșani.

13 aug. 2022, 17:54
Încă o dovadă că minunile există! O casă din Botoșani a ars în totalitate, însă icoana Sfintei Maria din interior a rămas intactă

Un incendiu cumplit a avut loc sâmbătă în localitatea Coştiugeni din comuna Albeşti, Botoșani. Locuința în care locuia o bătrână a fost distrusă de flăcări, însă ceea ce i-a surprins pe toți vecinii a fost că o icoană a Sfintei Maria, care se afla în interior, a rămas intactă.

Minune cu doar două zile înainte de sărbătoarea Sfintei Maria. Icoana a rămas intactă

Oamenii au rămas fără cuvinte când au făcut această descoperire. Toată lumea s-a convins că minunile chiar există. În timp ce casa a ars în totalitate, icoana a rămas neatinsă de flăcări, chiar cu două zile înainte de sărbătoarea Sfintei Maria.

Din fericire, proprietara nu era acasă atunci când s-a declanșat incendiul. Nepotul femeii, care locuiește în aceeași gospodărie, a observat flăcările mistuitoare și a alertat autoritățile, apelând la 112.

Două echipaje de la Garda de Intervenție Truşeşti, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Albeşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, au ajuns la fața locului.

Oficialii ISU au spus că atunci când pompierii au ajuns la fața locului exista pericolul de propagare a flăcărilor la alte două anexe din gospodărie. Spre surprinderea tuturor, icoana cu Sfânta Fecioara Maria și Pruncul Iisus a rămas.

De la ce a izbucnit incendiul

Incendiul a fost provocat , cel mai probabil, de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată, potrivit știribotoșani.ro. Mai mulți vecini și localnici au venit în curtea femeii să vadă cu ochii lor minunea.

”Mai ales acum, când se apropie sărbătoarea Sfintei Maria, să o privim ca un semn că toate problemele pot fi depășite și să sperăm că bunica Elena din satul Coștiugeni…cu ajutorul semenilor, va reuși să depășească acest moment dificil”, au transmis reprezentanții IJSU Botoșani.

Citește și Durere fără margini la înmormântarea surorii şi nepoatei criminalului din Bascov. Fetiţa şi-a implorat unchiul, cu ochii în lacrimi, să n-o omoare

Citește și Alimentele de bază devin produse de lux! O sticlă de ulei ar putea ajunge la 20 de lei, iar pâinea s-ar putea scumpi cu 10% până în toamnă