Încă o dramă pentru familia tânărului mort după nuntă în Tg. Jiu. Copilul lui se va naşte la două zile de la înmormântarea tatălui

Momente cumplite pentru familia tânărului mort la două zile de la nuntă și găsit în Jiu, după cinci zile de căutări. Soția sa, însărcinață în nouă luni, se pregătește să-l înmormânteze, duminică, pentru a putea participa și ea. Marți, femeia va aduce pe lume copilul celor doi, care nu-și va cunoaște niciodată tatăl. 

12 iun. 2021, 08:55
Încă o dramă pentru familia tânărului mort după nuntă în Tg. Jiu. Copilul lui se va naşte la două zile de la înmormântarea tatălui

Familia tânărului mort după nuntă în Târgu Jiu se pregăteşte de înmormântare. Mihai va fi condus pe ultimul drum duminică, cu două zile înainte ca soţia sa nască.

Citeşte şi: Dispariție misterioasă. Tânăr înghițit de ape la două zile după nuntă.”Vă implor, rugați-vă pentru soțul meu”

Mihai avea doar 28 de ani şi abia se aşezase la casa lui. În câteva zile urma să devină tată, soţia lui fiind însărcinată în nouă luni. Săptămâna trecută, după nuntă, Mihai a ieșit alături de un prieten la o plimbare cu barca, pe râul Jiu. La un moment dat,  tânărul în vârstă de 28 de ani s-a dezechilibrat și a căzut din barca. Autoritățile au fost alertate imediat, iar un echipaj din cadrul ISU Gorj s-a deplasat la fața locului și au reușit să-l salveze pe bărbat din banca pneumatică care rămăsese blocată lângă dig, din cauza curenților foarte puternici.

Mihai era de negăsit. Soția bărbatului a postat un mesaj disperat pe pagina de Facebook, în care își manifestă durerea și speranța că doar o minune îl poate readuce pe tânăr, acasă.

„Vă implor, rugați-vă pentru soțul meu să îl găsească în viaţă. Din ultimele mele puteri, vă implor rugați-vă pentru el”, a scris femeia pe Facebook.

După lungi căutări, trupul neînsufleţit al lui Mihai a fost găsit de pompieri în apropierea Termocentralei Rovinari.

„Astăzi (n.r. vineri), 11 Iunie 2021, in jurul orelor 13:00, misiunea de cautare a tânărului căzut in apele Jiului, zona Vârț, a luat sfârșit. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit de către un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Rovinari – Detasamentul de Pompieri Motru”, a transmis ISU Gorj.