Încă o eliminare neașteptată la Survivor România. Nimeni nu se va aștepta să plece chiar ea! FOTO

Etapa individualelor de la Survivor România vine cu noi surprize pentru cei mai înfocați fani ai show-ului de la ProTV. S-a aflat cine va fi eliminat în această seară!

24 mai 2022, 20:50
Încă o eliminare neașteptată la Survivor România. Nimeni nu se va aștepta să plece chiar ea! FOTO

Până acum, în etapa individualelor au fost eliminați pe rând Ștefania Ștefan, deși era cea mai bună din competiție, și Marian Drăgulescu. În această seară va părăsi concursul o altă concurentă despre care fanii vor spune clar că merita să mai stea în Republica Dominicană.

Marian Drăgulescu a fost propus de colectiv, în timp ce Ionuț Popa a fost nominalizat de Elena Chiriac, care a reușit să obțină cel de-al doilea colan al imunității. Potrivit contului de Instagram Viperele Vesele în această seară eliminată va fi Oana Ciocan.

De ce va părăsi Oana Ciocan Survivor România

Totuși, eliminarea Oanei Ciocan nu vine ca o surpriză având în vedere că s-a accidentat și nu mai putea face față traseelor. Alex Delea a fost și el propus să plece acasă, dar va salvat.

Citește și: Eliminare șocantă la Survivor în această seară. Nimeni nu se va aștepta la acest deznodământ

„@viperele___vesele
În al treilea joc al individualelor, la Survivor România 2022, Ionuț va obține colanul de imunitate.
Urmează un consiliu de eliminare exploziv, plin de acuze, certuri, devoalări de strategii cu Nedelcu, Delea, Blaze și Ionuț în prim plan.
Un consiliu de eliminare care va surprinde, în fața urnei de vot, un Blaze care, fiind, în mod eronat, convins că va fi nominalizat, se va ruga pentru câștigarea competiției Survivor de către oricine, chiar și Ionuț, dar nu de Nedelcu, un consiliu în urma căruia Delea va juca teatrul celui cuprins de remușcările naivului prins în mirajul strategiilor, un consiliu de eliminare în care Elena Chiriac se apară împotriva strategiilor făcute contra sa cu vot îndreptat către Delea, un consiliu de eliminare care va mai marca o premieră la Survivor România 2022: DELEA NOMINALIZAT!

Acest cont anonim de Instagram poate fi considerat visul urât al tuturor televiziunilor pentru că află tot timpul în avans informații secrete, pe care apoi le face publice. De fiecare dată sunt și corecte.

Ce a spus Marian Drăgulescu, după ce a fost eliminat de la Survivor

„Mă bucur extrem de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea, mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct, îi felicit pe colegii mei și le urez succes în continuare, cel mai bun să câștige, sper să fie de la culoarea roșie (n.r. – din echipa inițială a „faimoșilor”).

O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși, cu alte provocări și oportunități se vor deschide. Am trăit experiențe frumoase și unice la Survivor România. Am trecut prin toate și iată că am ajuns în ultima etapă a competiției.

Citește și: Surpriză de proporţii la Survivor România 2022. TJ Miles este eliminat din competiţie

Îmi este foarte dor de casă, de cei dragi, mă gândesc cu bucurie că a sosit momentul să mă întorc acasă. Sunt recunoscător pentru cei care au fost alături de mine, s-au bucurat împreună cu mine”, a reacționat Drăgulescu după aflarea veștii, potrivit Libertatea.