Eliminare șocantă la Survivor în această seară. Nimeni nu se va aștepta la acest deznodământ

Emisiunea Survivor de la ProTV se apropie cu pași repezi de final. Acum, fiecare dintre supraviețutorii rămași în concurs concurează pentru el. Iată cine urmează să plece în această seară.

23 mai 2022, 22:24
Eliminare șocantă la Survivor în această seară. Nimeni nu se va aștepta la acest deznodământ

Dacă până acum, părăsea competiția doar un concurent pe săptămână, în prezent lucrurile s-au schimabat. Potrivit regulamentului Survivor, în faza eliminărilor individuale, fiecare seară este marcată de o plecare. Duminică a venit rândul Ștefaniei să meargă acasă. Astăzi, un al supraviețuitor, ales de public, va fi eliminat.

Cine părăsește competiția Survivor în  această seară

Potrivit imformațiilor apărute pe grupurile de Facebook dedicate Survivor România, în această seară Marian Drăgulescu, penultimul membru al tribului Faimoșilor va părăsi competiția. Dacă duminică a fost cel mai bun concurent al zilei, se pare că luni fostul gimnast a rămas fără noroc și…imunitate individuală.

„Un mic Spoiler de la jocul ce va fi disputat astăzi. Elena scrie istorie la survivor, este prima fata din istoria Survivor/Exatlon care invinge intr-o zi 3 băieți.Marian o să plece astazi ! Noi rămânem să sustinem ultimul concurent rămas din echipa faimosiilor”, a scris pe Facebook un fan înrăit al emisiunii.

Citește și: Survivor România 2022. Cea mai puternică „Războinică” a părăsit competiţia cu inima împăcată: „Am reuşit mereu să ajut echipa, dar nu mi-a fost mie scris să ajung mai departe”

Eliminarea Ștefaniei a creat isterie online

Duminică seară, după ce Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, a anunțat că Ștefania Ștefan va părăsi competiția, pe internet s-a iscat un mare scandal. Oamenii au acuzat încă o dată ProTV de „blat”.

„Felicitări Ștefania pentru tot ce-ai realizat in competitie. Ai fost si vei rămâne cea mai bună fată. Mult succes in viața!

Nedrept, nedrept si la infinit nedrept. Cine spune ca eliminarea a fost corecta, nu s-a uitat la perfomanțele Ștefaniei. Mulți de acolo sunt încă in concurs din cauza performantelor Ștefaniei. Dacă nu câștiga atâtea ștafete, jumătate din ei erau acum pe canapea si priveau semifinalele.

Bine ca a ieșit Ștefania, care a fost top tot sezonul! 🤦‍♀️🙄 Bine ca ies rand pe rand toți concurenții buni, ca la final sa câștige cel mai slab și anume Elena! 😤 Felicitări Pro TV! Felicitări producției! 👏

Din pacate cei buni pleaca, raman altii mai slabi…. Pacat. Rușine, PRO TV!

Nu „unul dintre cei mai puternici”, ci cea mai puternică! Nedrept! Iar mâine, vedeți, faceți un traseu care să i se potrivească Elenei, că doar trebuie să câștige că de-aia ați târât-o până aici!

URÂT, PRO TV! MANEVRE PE FAȚĂ! Trebuia să iasă Elena clar.”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au scris pe pagina oficială de Instagram Survivor România 2022.

Citește și: Câți bani a primit TJ Miles pentru cele 18 săptămâni la Survivor România 2022. „Competiția asta schimbă mulți oameni”