Încă o gafă rușinoasă a lui Joe Biden. Președintele SUA a căzut de pe scenă (VIDEO)

Joe Biden a bifat încă un moment jenant pentru un președinte de stat. Oficialul de la Washington s-a împiedicat și a căzut de pe scenă. 

02 iun. 2023, 08:34
Încă o gafă rușinoasă a lui Joe Biden. Președintele SUA a căzut de pe scenă (VIDEO)

Joi, președintele în vârstă de 80 de ani, susținut de Partidul Democrat a picat de pe scenă, la un eveniment organizat în campusul Academiei Forțelor Navale, unde fusese invitat pentru a înmâna diplome absolvenților.

Boacăna lui Joe Biden a avut loc imediat după ce președintele a înmânat ultima diplomă. Oficialul de la Casa Albă a avut ghinionul de a nu fi prins de forțele de securitate. Biden a căzut ca un lemn și a luat direct contact cu pământul. Cu greu s-a ridicat liderul SUA, repus pe picioare de mai multe persoane din staff.

Joe Biden s-a ridicat întâi în genunchi, iar apoi în picioare, cu sprijinul a trei persoane. Ben LaBolt, un purtător de cuvânt de la Casa Albă, a asigurat că Joe Biden nu a fost accidentat în urma căzăturii.

Joe Biden susține că este pregătit pentru un nou mandat de președinte al SUA

În mod surprinzător, în ciuda gafelor succesive consemnate în ultimii ani, Joe Biden a anunțat că va candida încă o dată la Casa Albă, la vârsta de 80 de ani.

În ciuda îngrijorărilor cetățenilor americani, medicii l-au declarat sănătos și apt de muncă pe Joe Biden, în urma unui examen fizic efectuat în februarie.

De-a lungul timpului, Joe Biden a fost autorul mai multor bâlbe, în cadrul unor discursuri publice, a dat noroc cu aerul, s-a pierdut pe scenă și a căzut în repetate rânduri – fie pe treptele avionului, fie de pe bicicletă.