Încă o lovitură pentru familia lui Bercea Mondial. Izaura Anghel a mai primit 30 de zile de arest la domiciliu

O noua lovitură pentru Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial. Aceasta rămâne încă 30 de zile în arest la domiciliu. Măsura a fost anunţată în urmă cu puţin timp. 

17 oct. 2014, 08:11
Încă o lovitură pentru familia lui Bercea Mondial. Izaura Anghel a mai primit 30 de zile de arest la domiciliu

Izaura Anghel aştepta cu nerăbdare să treacă ziua de vineri, întrucât la miezul nopţii expira măsura arestului preventiv luată de magistraţii de la tribunalul Argeş, informează România TV

Citeşte şi Tribunalul Argeş a menţinut măsurile preventive dispuse în cazul lui Sandu şi a Izaurei Anghel

În urmă cu puţin timp, poliţiştii din Drăgăneşti au primit o nouă hârtie în care se scria că Izaura Anghel va mai rămâne încă 30 de zile arestată la domiciliu. Ea a fost reţinută în luna septembrie, după ce anchetatorii au stabilit că i-a dat unui angajat al penitenciarului Colibaşi 300 de euro. Pentru aceşti bani, angajatul penitenciarului urma să îi ducă lui Sandu Anghel în arest un telefon mobil. 

Citeşte şi Bercea Mondial şi fiica sa, Izaura, trimişi în judecată în dosarul privind mituirea unui agent din penitenciar

În acelaşi dosar şi Bercea Mondial a fost arestat preventiv pentru complicitate la dare de mită. Izaura a stat şi ea în arestul poliţiei, însă avocatul ei a obţinut măsura arestului la domiciliu, întrucât clienta sa îşi alăptează copilul şi are în îngrijire trei fraţi minori.