Încă o lovitură pentru Luana Radu, fosta poliţistă din anturajul fraţilor Tate. Riscă să rămână şi fără banii din OnlyFans

Încă o lovitură pentru Luana Radu, fosta poliţistă din anturajul fraţilor Tate. În vârstă de 32 de ani, bruneta este citată la Judecătoria sectorului 2, acolo unde ar trebui să se prezinte la sfârșitul lunii februarie.

05 ian. 2023, 08:29
Încă o lovitură pentru Luana Radu, fosta poliţistă din anturajul fraţilor Tate. Riscă să rămână şi fără banii din OnlyFans
Luana este citată la Judecătoria sectorului 2

Încă o lovitură pentru Luana Radu, fosta poliţistă din anturajul fraţilor Tate. Tânăra are emisă pe numele ei o poprire, pe care executorul judecătoresc încearcă s-o valideze pentru a avea acces la conturile și bunurile acesteia.

Citeşte şi: Imagini incendiare cu ”îngerii lui Tate”. Cine sunt Luana Radu și Georgiana Naghel, femeile arestate pentru complicitate în dosarul fraților Tate

Încă o lovitură pentru Luana Radu, fosta poliţistă

Potrivit informațiilor de pe portalul instanțelor, alături de Luana Radu, o firmă de materiale de construcții din Buzău apare în proces.

Considerată unul dintre ”Îngerii lui Tate”, alături de iubita lui Andrew, Georgiana Naghel, Luana Radu este absolventă a Academiei de Poliție, iar după încheierea facultății a lucrat ca subinspector la secția 7 din București, în cartierul Colentina.

În anul 2014, tânăra a depus o declarație de avere din care rezultă un venit de 1.900 de lei pentru anul anterior (a intrat în poliție în decembrie 2013), scrie Fanatik.ro.

Ulterior, ea a demisionat din poliție și a ajuns în anturajul celor doi britanici, acuzați de trafic de persoane, viol și formarea unei grupări de crimă organizată. Daily Mail scrie că Luana și Georgiana acționau ca adevărați locotenenți ai fraților Tate și că acestea aveau grijă de toate fetele care ajungeau să facă videochat pentru cei doi.

Aceste două femei sunt locotenenții de încredere ai lui Tate și îngerii lui. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc, deoarece s-au asigurat că femeile care erau ținute împotriva voinței lor au făcut ceea ce li s-a spus. Frații Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor infracțiuni, la fel și aceste două femei. Trăiesc o viață fantastică, ce nu este în concordanță cu poziția lor financiară”, a scris publicația britanică.

Luana Radu era ea însăși model în mediul online. Contul ei de Instagram este urmărit de peste 300.000 de urmăritori, iar conținutul mai ”sensibil” era încărcat pe contul de Onlyfans, pentru care abonații plăteau o taxă de 13 euro pe lună. Cu puțin timp înainte să fie reținută, contul a fost dezactivat.