Imagini incendiare cu ”îngerii lui Tate”. Cine sunt Luana Radu și Georgiana Naghel, femeile arestate pentru complicitate în dosarul fraților Tate

Luana Radu și Georgiana Naghel supranumite „îngerii lui Tate” au rămas fără aripi, după ce au fost arestate împreună cu Andrew și Tristan Tate, într-un dosar privind constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

02 ian. 2023, 20:37
Imagini incendiare cu ”îngerii lui Tate”. Cine sunt Luana Radu și Georgiana Naghel, femeile arestate pentru complicitate în dosarul fraților Tate
Cine sunt Luana Radu și Georgiana Naghel, femeile arestate pentru complicitate în dosarul fraților Tate

Cine sunt Luana Radu și Georgiana Naghel, femeile arestate pentru complicitate în dosarul fraților Tate. Luana Radu și Georgiana Naghel au fost săltate joi din vila fraților Tate de aproximativ 700.000 de euro, unde își petreceau mare parte din timp și au fost ”cazate” în Arestul Central al Poliției Capitalei, unde pentru 29 de zile vor împărți aceiași celulă.

Citește și Fraţii Andrew şi Tristan Tate, arestaţi pentru 30 de zile. Cazul lor a ajuns subiect în presa internaţională

Cine sunt Luana Radu și Georgiana Naghel, femeile arestate pentru complicitate în dosarul fraților Tate

Alexandra Luana Radu are 32 de ani și a renunțat în anul 2014 la cariera sa din poliție pentru una în videochat. După un timp Ellie Dely, așa cum este cunoscută pe rețelele de socializare l-a cunoscut pe Andrew Tate și a devenit asistenta sa. Fosta polițistă se ocupa de orarul fetelor care lucrau la videochat și se asigura că acestea își respectă programul. Mai mult, ea se ocupa de promovarea lor pe site-urile de specialitate și îi ajuta pe Tate să își coordoneze afacerea estimată la 100 de milioane de lire sterline.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ellie Dely (@bastet_ellie_dely)

Georgiana Naghel are 28 de ani și este de meserie model, însă cunoscuții o descriu ca fiind o femeie de afaceri și influencer.

Tânăra s-a născut în București și a crescut în cartierul Tuhari, dar are și cetățenie americană. Se pare că Georgiana Naghel l-ar fi cunoscut pe Andrew Tate prin intermediul unor prieteni comuni, în urmă cu cinci ani, la scurt timp după ce acesta s-a mutat în România.

De mai bine de un an cei doi formează un cuplu și au fost văzuți frecvent împreună în barurile și cluburile de fițe din Capitală.

Surse cadrul poliției spun că cele două femei au ajutat la „constrângerea” a cel puțin șase femei pentru a crea conținut pornografic pe rețelele de socializare și au ajutat la sechestrarea acestora.

„Aceste două femei sunt îngerii lui Tate. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc pentru că se asigurau că femeile sechestrate făceau ceea ce li se spunea. Frații Tate au avut beneficii financiare de pe urma acestor infracțiuni și la fel și aceste două femei. Ele duc o viață fantastică, care nu este în concordanță cu poziția lor financiară”, a declarat o sursă din poliție pentru MailOnline. 

Elon Musk îl ironizează pe Andrew Tate: „E mai bine să faci pizza acasă”

Elon Musk a scris sâmbătă pe contul său de  Twitter un mesaj ironic la adresa lui Andrew Tate,după ce locația milionarului britanic ar fi fost identificată după o cutie de pizza.

„Câteodată e pur și simplu mai bine să faci pizza acasă”, a scris Elon Musk sâmbătă pe Twitter, rețea pe care o conduce.

Cu puțin timp înainte de arestarea lui, de către DIICOT, Andrew Tate a apărut într-un filmuleț cu o cutie de Jerry’s Pizza, companie din România.

Potrivit unor surse aceste imagini ar fi dezvăluit autorităților locul unde se află Andrew Tate, urmărit de DIICOT încă din aprilie, după ce Poliția și procurorii au găsit în vila din Voluntari a lui Andrew şi Tristan Tate o tânără cu cetăţenie americană, dar și o româncă.

Citește și Cum îşi agăţa Andrew Tate victimele pe Internet. Un model Playboy rupe tăcerea: „Dumnezeu m-a salvat”