Încă o mămică în showbiz? „E foarte vizibilă…”

Vedetele de la noi s-au pus pe făcut copii şi nimeni nu pare să vrea să rămână în urmă la capitolul ăsta. În ultima lună au născut Andreea Bălan, Adda şi Bianca Drăguşanu, Andreea Bănică şi Andrei de la Alb-Negru se pregătesc şi ei să le vină pe lume copiii, iar acum o altă figură cunoscută din showbiz pare să se pregătească să facă marele anunţ.

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 14:08

Diana Dumitrescu şi-a regăsit liniştea şi echilibrul alături de iubitul ei. Blonda a trecut printr-o perioadă grea după ce a divorţat de Ducu Ion, dar şi-a revenit şi este foarte fericită. Deşi nu mai apare la tv, Diana are foarte multe proiecte, care îi ocupă destul timp.

După mai multe fotografii postate de actriţă, fanii nu s-au mai abţinut şi au întrebat-o pe vedetă dacă nu este însărcinată, deoarece în ultima vreme poartă haine mai largi. „Diana, nu cumva eşti gravidă? În ultima perioada porţi haine largi şi e foarte vizibila modificarea siluetei. Te urmăresc încă din perioada telenovelelor şi niciodată nu ai fost asa «pufoasă»”, i-a scris una dintre prietenele virtuale.

Răspunsul nu a întârziat să apară şi nu a confirmat bănuielile. „Nu, sunt doar pufoasă”, a scris actriţa pe pagina de socializare.