Încă o moarte subită în România. Fostul șef din Poliție a fost găsit decedat în camera de hotel

Moarte subită în Poliție. Un fost chestor a fost găsit decedat, sâmbătă, în camera de hotel din Târgu Jiu, în care a fost cazat. Soția l-a descoperit pe bărbat fără suflare și a sunat de urgență la 112, în speranța că se mai poate face, totuși, ceva.

07 ian. 2023, 13:36
Încă o moarte subită în România. Fostul șef din Poliție a fost găsit decedat în camera de hotel

Medicii au ajuns la fața locului și au încercat să-l resusciteze pe fostul chestor de Poliție. Din nefericire, nu au avut succes și au fost nevoiți să constate decesul, informează Realitatea.

Potrivit primelor informații din Poliție, corpul bărbatului nu ar prezenta semne de violență.

Trupul neînsuflețit va fi dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei care va stabili și cauzele morții.

Bărbatul decedat era pensionar. Până la pensionare, el a îndeplinit funcția de adjunct în cadrul Poliției Române.

Mai multe informații pe marginea acestui subiect încă nu sunt cunoscute.

 

Necazurile se țin lanț de Poliția Română

 

Între timp, Poliția se confruntă cu mai multe necazuri. În aceste zile, un echipaj de la patrulare a făcut zob mașina, în încercarea de a prinde un hoț.

În timpul deplasării, conducătorul autospecialei de poliţie, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate.

Ulterior, în urma verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că şoferul de 27 de ani nu deţine permis de conducere, maşina pe care o conducea era neînmatriculată şi avea numere false.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

VEZI AICI FOTO.