Încă o româncă ne face mândri peste hotare! O tânără actriţă a ajuns la Hollywood şi joacă alături de Cage

Olivia Niță se numără printre talentele care demonstrează în continuare că în România există valori. Frumoasa româncă va apărea anul viitor într-un film cu Nicolas Cage.

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 21:58

O știm pe Olivia Niță din telenovela „Daria, iubirea mea” de pe Acasă TV, în care joacă rolul Mihaelei (Mișu), prietena Dariei. Olivia se numără printre talentele care demonstrează în continuare că în România există valori.

Cel mai recent film în care o putem vedea pe Olivia este „Ultimul zburător” al lui Ovidiu Georgescu și urmează „The Dying of the Light”, cu Nicolas Cage, ce va apărea pe ecranele cinematografelor în 2015.

La un eveniment monden, tânăra a povestit despre cum l-a întâlnit pe celebrul actor de la Hollwood și cum s-au înțeles pe platou. „Pe Nicolas Cage l-am întâlnit pentru prima oară la o citire de scenariu. Pe platou eram destul de emotionată, dar înainte să se dea motor și actiune, am facut o primă repetiție cu Nicolas. Mi-a spus un banc și m-a relaxat. Îmi zicea că meseria asta înseamnă în primul rând auto-control. Așa că am reușit să mă concentrez pe ce aveam de făcut și m-am bucurat la maximum de moment”, a relatat Olivia Niță pentru Click.